W celu zalogowania się prosimy o podanie poprawnego loginu i hasła.
Jeżeli nie masz jeszcze konta, możesz je założyć, by to zrobić kliknij tutaj.
Jeżeli zapomniałeś hasła, odzyskaj je. Niektóre elementy strony zostaną udostępnione dopiero po zalogowaniu się.
Od jakiego? czasu pracujemy nad map? Polski do German Truck Simulator. Mapa pocz?tkowo b?dzie opiera? si? na Wielkopolsce i Kujawach, jednak mo?liwe jest, ?e w kolejnych wydaniach b?dzie dost?pny coraz wi?kszy obszar.
Mapa b?dzie dzia?a? na wersji GTS 1.32 oraz ATS.
Spis miast z firmami dost?pnych w wersji 0.1:
-Wielu? (uko?czone 100%)
-Pozna? (uko?czone 70%)
-Wroc?aw (uko?czone 0%)
-?ód? (uko?czone 80%)
-Piotrków Trybunalski (uko?czone 100%)
-Kalisz (uko?czone 20%)
-Konin (uo?czone 0%)
Popraw linki do filmików na YT.Widzia?em ju? zdj?cia i filmiki Twojej mapki na innym forum.I moja ocena to 5/10.Tu nic nie wygl?da realnie.I nie pisz mi,?e mam sobie wlasn? mapke stworzy? ?ebym zobaczy? co to za trud.To jest poprostu moja samoocena
sewi123 napisa?/a:
Popraw linki do filmików na YT.Widzia?em ju? zdj?cia i filmiki Twojej mapki na innym forum.I moja ocena to 3/10.Tu nic nie wygl?da realnie.I nie pisz mi,?e mam sobie wlasn? mapke stworzy? ?ebym zobaczy? co to za trud.To jest poprostu moja samoocena :)
Oceniaj sobie jak chcesz, dla mnie ocena osoby, która si? wcale nie zna na editorze i do niego nawet nie zajrza?a jest dla mnie niczym. ;) No i to nie b?dzie moja mapa, tylko pana VIsTer'a.
@up:
Tak, mapa prawdopodobnie wyjdzie 10 lutego. ;)
Wiadomo?? doklejona(dnia 16-01-2012 20:06)
Dzi? uko?czy?em odcinek DK5, drogi s? ju? sko?czone, pozosta?o tylko par? miast. Wygl?da na to, ?e wszystko stoi na dobrej drodze do wydania mapy. ;)
PatrykGTS napisa?/a:
Jestem jedny z Map Makerow w tym Teamie. Nie bendzie "niewidzialnych ?cian" ale nie gwarantuje 0 % blendow
Kolego, ja równie? jestem Map Makerem w Vister Teamie.
Co do b??dów to staramy si? aby ich nie by?o, jednak po wydaniu mapy, gdy kto? zauwa?y jaki? b??d, to zrobimy wszystko co w naszej mocy, aby si? go pozby?.
Pami?tajcie, ?e 25 lutego to premiera dopiero wersji beta 0.1.