Matador Siema Old Ted :) | Old Ted Hejka do tych co tu zagl?daj?:D Dziwne, ?e jeszcze strona dzia?a. Pozdrowienia Matador:) | Matador Siema :) | hjuu1 Przez przypadek zsynchronizowalem zapisane karty nie mozliwe ze ta strona jeszcze dziala :) | adi98 Kiedy? spedza?em tutaj duzo czasu i smutno widzie? martwe forum teraz | adi98 9 lat temu za?o?y?em tutaj konto, od ponad 7 lat mnie tu nie by?o, a strona dalej istnieje | chomikfan Najlepsze czasy, kiedy nikt jeszcze o steamie nie my?la? (*) To ju? nie wróci. | Matador Nie tylko ty i ja, to by?o wspania?e forum i wspaniali ludzie :) | Old Ted ?ezka kr?ci si? w oku i dziwne, ?e strona jeszcze istnieje. Pozdrowienia dla odwiedzaj?cych:) | PatrykGTS Ojojo od 2 lat mnie tu nie bylo, widze ze forum padlo smutne pamietam jak tu spedzalem cale dni :/ |
W celu zalogowania się prosimy o podanie poprawnego loginu i hasła. Jeżeli nie masz jeszcze konta, możesz je założyć, by to zrobić kliknij tutaj. Jeżeli zapomniałeś hasła, odzyskaj je. Niektóre elementy strony zostaną udostępnione dopiero po zalogowaniu się.


Loguj / Rejestruj
Iveco Moja Czer? Pauza
03 Lutego 2023 - 20:24

HOTnews





Zobacz temat
 Drukuj temat
Enb Series GTS by Pawlosky [BETA]
pawlosky
#1 Drukuj posta   
Dodany dnia 28-02-2012 16:17



Postów: 6
Wiek: 35
Skąd: OW
Dołączył: 26.10.11

Mod przygotowany specjalnie dla germantrucksimulator.pl
Bezwzgl?dny Zakaz Kopiowania na inne fora!!


Link: Mediafire Kod widoczny tylko dla użytkowników!

Mirror: DepositFiles Kod widoczny tylko dla użytkowników!

Mirror: Ul.to Kod widoczny tylko dla użytkowników!

Opis: Mod dodaj?cy realistyczne o?wietlenie - (Bloom)

Dzia?a na wszystkich wersjach gry!! (tylko pod DirectX)!
Uwaga!! Wymagana karta z shaderami minimum 3.0 !!


Testowany na ?rednim sprz?cie tak?e powinien p?ynnie chodzi? na s?abszych komputerach.

Core 2 duo e6600 2.4 ~ 2.7

HD radeon 4650 1gb ddr2 AGP

2gb ram

Stara?em si? osi?gn?? optymalna wydajno?? gry przy wysokich efektach.

Screeny:
img577.imageshack.us/img577/2148/24355022.jpg

img23.imageshack.us/img23/9765/39301719.jpg

img10.imageshack.us/img10/8203/61032640.jpg

Jest to wersja beta tak?e licz? na wasze opinie mo?e jeszcze uda si? co? poprawi? ;]

Bugi:

- Za jasne lub za ciemne niebo przy niektórych warunkach pogodowych
- Bardzo ciemna noc
- Czasami nieczytelny HUD

Instalacja: wszystko znajduje si? w archiwum.
UWAGA! Jezeli ktos kto? ma bledy ''d3dx9_40.dll'' wklei? tam gdzie wklejamy moda

Link by 007kubax: Kod widoczny tylko dla użytkowników!

LUB Aktualizacja DirectX Kod widoczny tylko dla użytkowników!

Zalecam pobranie nast?puj?cych modów na których zosta?a oparta ta modyfikacja.

- CloudsHD plus Real Weather: http://germantruc...ad_id=3007
- Real Xenon V110 by GXT200: pobra?em z innego forum.

Zapraszam do testowania. Have Fun;]

Pawlosky

Zach?cam do zrobienia filmiku pokazuj?cego dzia?anie moda;] Mi niestety sprz?t nie pozwala






Edytowane przez pawlosky dnia 28-02-2012 18:18
Do góry  
Pan Reklama
Dodany dnia 03-02-2023 20:24

Postów: +9999
Data rejestracji: 23.01.2010

IP: localhost  
chill
#2 Drukuj posta   
Dodany dnia 28-02-2012 16:38



Postów: 269
Pomógł: 6
Wiek: 27
Skąd: Tam gdzie psy szczekaj? ty?kami
Dołączył: 01.09.11

Ten post został oznaczony jako pomocny!


Bardzo fajne, mo?e troche za jasne ale mo?e by? Smile






Edytowane przez chill dnia 28-02-2012 18:12


93% userów przychodzi na forum po dodatki, je?li nale?ysz do tych 7% wklej to do sygnatury!

Jestem w po?owie Holendrem wi?c prosze nie krytykowa? mojej ortografi, bo sie staram jak najlepiej po polsku pisa?.
Do góry  
pawlosky
#3 Drukuj posta   
Dodany dnia 28-02-2012 17:23



Postów: 6
Wiek: 35
Skąd: OW
Dołączył: 26.10.11

Niestety enbseries w gts nie daje mo?liwo?ci ustawie? osobno dla dnia i nocy wi?c jak na razie musia?em zrobi? przesadnie jasny dzie? ?eby noc by?a dosy? specyficzna ;]






Edytowane przez pawlosky dnia 28-02-2012 17:23
Do góry  
PatrykGTS
#4 Drukuj posta   
Dodany dnia 28-02-2012 17:29



Postów: 207
Pomógł: 4
Wiek: 26
Skąd: Stochkolm
Dołączył: 28.08.11

Spoko Jest Bardzo Fajny Mod ! Pfft Dzienki pawlosky!






cache.www.gametracker.com/server_info/178.248.200.20:27220/b_350_20_4A4A4A_4A4A4A_8DFF00_4A4A4A.png
Do góry  
chill
#5 Drukuj posta   
Dodany dnia 28-02-2012 17:48



Postów: 269
Pomógł: 6
Wiek: 27
Skąd: Tam gdzie psy szczekaj? ty?kami
Dołączył: 01.09.11

Mi ten mod rozwali? gts'a Sad Ju? nie mog?, kurde w?uci?em tak Jak pisa?o w archiwum i dobra pisz? ?e brakuje d3dx9_40.dll usuwam mod i to samo, Wersja 1.04 Orgina?, wersja niemieckaconfused






93% userów przychodzi na forum po dodatki, je?li nale?ysz do tych 7% wklej to do sygnatury!

Jestem w po?owie Holendrem wi?c prosze nie krytykowa? mojej ortografi, bo sie staram jak najlepiej po polsku pisa?.
Do góry  
pawlosky
#6 Drukuj posta   
Dodany dnia 28-02-2012 17:55



Postów: 6
Wiek: 35
Skąd: OW
Dołączył: 26.10.11

S? 2 wyj?cia:
1.mo?esz ?ci?gn?? sobie ''d3dx9_40.dll'' i wklei? tam gdzie wklei?e? moda
2.spróbuj zaktualizowa? DirectX by? mo?e brakuje jakich? bibliotek

osobi?cie nie mia?em z tym nigdy problemu ale ka?dy komputer jest inny ;]



Do góry  
chill
#7 Drukuj posta   
Dodany dnia 28-02-2012 17:59



Postów: 269
Pomógł: 6
Wiek: 27
Skąd: Tam gdzie psy szczekaj? ty?kami
Dołączył: 01.09.11

O dzi?ki ju? mi dzia?a GTS.

Ten kto ma taki sam problem prosze:
Kod widoczny tylko dla użytkowników!

To jest ten d3dx9_40.dll :)


EDIT:

Chcia?em zrobi? zdj?cie jak mi sie laptop mocno ?wieci ale wysz?o normalnie:

www2.picturepush.com/photo/a/7678905/1024/German-Truck-Simulator/gts-00031.png






Edytowane przez chill dnia 28-02-2012 18:18


93% userów przychodzi na forum po dodatki, je?li nale?ysz do tych 7% wklej to do sygnatury!

Jestem w po?owie Holendrem wi?c prosze nie krytykowa? mojej ortografi, bo sie staram jak najlepiej po polsku pisa?.
Do góry  
pawlosky
#8 Drukuj posta   
Dodany dnia 28-02-2012 18:15



Postów: 6
Wiek: 35
Skąd: OW
Dołączył: 26.10.11

Doda?em twój link do pierwszego postu ?eby by?o jasno i bez szukania
dzi?ki za wy?apanie tego b??du






Edytowane przez Matador dnia 28-02-2012 19:00
Do góry  
DAFPOL
#9 Drukuj posta   
Dodany dnia 28-02-2012 18:49



Postów: 233
Pomógł: 5
Skąd: Zach-pom
Dołączył: 09.01.11

O k... dech w piersiach zabiera!(czy jak to tam sie mówi)

Super mod!



Do góry  
pawlosky
#10 Drukuj posta   
Dodany dnia 28-02-2012 18:57



Postów: 6
Wiek: 35
Skąd: OW
Dołączył: 26.10.11

007kubax napisa?/a:
Chcia?em zrobi? zdj?cie jak mi sie laptop mocno ?wieci ale wysz?o normalnie:



Zdj?cia mo?na robi? print screenem i wtedy b?d? z w??czonym efektem. Zapisuj? si? tam gdzie jest wklejony mod;]


PW od Moderatora:
Prosz? cytowa? bez zdj?? i linków i nie post bezpo?rednio nad Twoim postem. - Matador dnia 28.02.12 - 18:59



Edytowane przez Matador dnia 28-02-2012 18:59
Do góry  
akam4d
#11 Drukuj posta   
Dodany dnia 02-03-2012 23:18



Postów: 47
Dołączył: 09.07.10

To nie twoje. Identyczny mod widzia?em do GTA San Andreas... nawet z niego korzysta?em.



Do góry  
skyline89
#12 Drukuj posta   
Dodany dnia 03-03-2012 00:12



Postów: 408
Pomógł: 15
Wiek: 34
Skąd: ja mam wiedziec
Dołączył: 21.05.10

wyglada super radocha nic wiecej tylko testowac .






Mnie tu nie ma tajniak
Do góry  
Bartosz
#13 Drukuj posta   
Dodany dnia 03-03-2012 00:19



Postów: 319
Pomógł: 13
Wiek: 24
Skąd: S?upie 23-310 Modliborzyce
Dołączył: 07.03.10

Polecam ten mod!

Jest super.
Dzi?ki niemu zegary w Scanii L w nocy wygl?daj? jak pod?wietlane!
Polecam wy??czenie w MENU.

Polecam i thx za moda.

10/10

Szczena opada.... OMG

szczerbaty





Do góry  
Old Ted
#14 Drukuj posta   
Dodany dnia 03-03-2012 03:24



Postów: 1216
Pomógł: 34
Skąd: Europejczyk
Dołączył: 10.04.11

Szkoda, ?e nie dzia?a na ka?dej mapie - mapa MARIO 1.32 GTS 10.0 chodzi tylko na openGL, mimo to spróbowa?em ale niestety wyrzuci?o mnie z grySad



Do góry  
Bartosz
#15 Drukuj posta   
Dodany dnia 03-03-2012 04:27



Postów: 319
Pomógł: 13
Wiek: 24
Skąd: S?upie 23-310 Modliborzyce
Dołączył: 07.03.10

Mi niestety jak tylko w??czy?em to dzia?a?o a jak wyjecha?em z bazy to wywala.

Mapa Harrys Map 3.7



Do góry  
itemek48
#16 Drukuj posta   
Dodany dnia 04-03-2012 21:52



Postów: 6
Dołączył: 28.07.10

Mi tak samo nie dzia?a z modami i bez modów a szkoda bo ciekawie to wygl?da Grin



Do góry  
piterwinn02581
#17 Drukuj posta   
Dodany dnia 02-04-2012 17:39



Postów: 4
Dołączył: 31.03.11

Super chodzi wszystko elegancko Wink



Do góry  
MichalTruck
#18 Drukuj posta   
Dodany dnia 12-05-2012 20:40



Postów: 7
Wiek: 28
Skąd: Nowy S?cz
Dołączył: 20.02.11

Zrobi?em tak jak pisa?o i nie dzia?a co jest?






Ci?gle W Drodze.Grin
Do góry  
acidrain84
#19 Drukuj posta   
Dodany dnia 17-05-2012 05:16



Postów: 2
Dołączył: 23.11.11

Hmm... Na 1.32 z paroma mniejszymi modami (prawdziwe nazwy, wi?ksz? mas? naczep i ci?gników oraz paroma pomniejszymi) dzia?a kulawo - w??czy? si? da (swoj? drog? w .ini wypada?oby zmniejszy? warto?? bloom z 35 na 25. Mniej daje czadu po oczach), ale po kwadransie, góra pó? godziny gry wywala do pulpitu, niezale?nie od tego, czy to wersja pierwsza, czy z dodanym plikiem .dll). Co do wersji DX to jest jak najbardziej aktualna, sterowniki do Radeona 4850 te?.

Jaki? pomys??






Edytowane przez acidrain84 dnia 17-05-2012 05:17
Do góry  
Przeskocz do forum:

Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2010 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.
Home | Forum | Redakcja | Kontakt

Copyright © 2010 by GermanTruckSimulator.pl
Projekt i wykonanie: WebStudio
Sklep klocki LEGO |  Forum Symulator Farmy LS2011 |  Katalog SEO |  Katalog WWW |  Katalog stron |  Skrypty PHP |  Gry Java | 
Wyspa Gier |  Tanie Kredyty |  Opisy GG |  Koncerty Imprezy Kluby
stat4u