hjuu1 Bo powiem wam wtedy bylem malo aktywny na tym forum wiec moze dlatego Old Ted | Old Ted hjuu1 - pozdro choc Ciebie nie kojarze. | Old Ted Matador cze?? - tak to by?y czasy:) Przej?cie na dx12 wyjdzie nam na dobre - tak s?dz?. | hjuu1 PRzejscie na dx12 moze = sie z przepisaniem silnika graf. co moze dac lepsza garfike + RTX moze | Matador Pozdrawiam hjuu1 :) masz racje, pomine znaki specjalne. Ciekaw jestem zmian w ETS2. Czy uwazacie, ze przejscie z directx11 na 12 bedzie powazna aktualizacja? | hjuu1 Hejka Matador i Old Ted mam nadzieje iz dzien wam dobrze mija :) (Dalej bez polskich znakow) | Matador Cze?? Old Ted :) forum LKW jest wy??czone, wszyscy s? na Facebooku, to tak?e nale?y ju? do przesz?o?ci. Ale to by?y dobre czasy :) | Old Ted Cze?? Matador:) Sentyment pozosta?:) Co sta?o si? z czesk? stron? gdzie by?e? i Ty i min, ja? | Matador Siema Old Ted :) | Old Ted Hejka do tych co tu zagl?daj?:D Dziwne, ?e jeszcze strona dzia?a. Pozdrowienia Matador:) |
W celu zalogowania się prosimy o podanie poprawnego loginu i hasła. Jeżeli nie masz jeszcze konta, możesz je założyć, by to zrobić kliknij tutaj. Jeżeli zapomniałeś hasła, odzyskaj je. Niektóre elementy strony zostaną udostępnione dopiero po zalogowaniu się.


Loguj / Rejestruj
Iveco Moja Czer? Pauza
19 Maja 2024 - 06:46

HOTnews





Zobacz temat
 Drukuj temat
Reiskorn 1.11 Special Edition by Mephic
pxb
#81 Drukuj posta   
Dodany dnia 13-02-2012 05:08



Postów: 10
Wiek: 28
Skąd: Wroc
Dołączył: 02.02.11

Mi?o si? turla na tej mapce. Dzi?ki Mephic Grin



Do góry  
Pan Reklama
Dodany dnia 19-05-2024 06:46

Postów: +9999
Data rejestracji: 23.01.2010

IP: localhost  
szympat
#82 Drukuj posta   
Dodany dnia 20-02-2012 17:52



Postów: 9
Skąd: Lublin
Dołączył: 10.02.12

Chcia?bym zg?osi? b?ad dotyczacy mapki. Gdy chc? kupi? nowa ci??arówk? i wybieram miejsce dostarczenia wybieram gara? i wywala z gry.




Do góry  
Mephic
#83 Drukuj posta   
Dodany dnia 20-02-2012 19:56



Postów: 375
Pomógł: 6
Dołączył: 24.01.11

Witam

Niestety zakup ci??arówek odbywa? si? mo?e jedynie z poziomu gara?u za 250,000. (tj. rozbudowanego)



Do góry  
szympat
#84 Drukuj posta   
Dodany dnia 20-02-2012 20:49



Postów: 9
Skąd: Lublin
Dołączył: 10.02.12

aha dzi?ki za odp.A tak wogóle to gratuluje zrobienia tak dobrego po?aczenia modow Smile



Do góry  
lidzetbaba
#85 Drukuj posta   
Dodany dnia 20-02-2012 21:42



Postów: 213
Pomógł: 1
Dołączył: 19.12.11

Fajny modzik, polecam






Brak podpisu ;D
Do góry  
Peli12
#86 Drukuj posta   
Dodany dnia 20-02-2012 21:56



Postów: 9
Dołączył: 08.10.11

Mephic b?d? dalsze wersje tego moda ?



Do góry  
pawlosky
#87 Drukuj posta   
Dodany dnia 21-02-2012 01:10



Postów: 6
Wiek: 37
Skąd: OW
Dołączył: 26.10.11

Witam

Istnieje mo?liwo?? wrzucenia tego na inny serwer ?? Rapid ostatnio zamula;/

Pozdrawiam



Do góry  
kamilp96
#88 Drukuj posta   
Dodany dnia 21-02-2012 01:44



Postów: 36
Pomógł: 1
Wiek: 28
Skąd: Chorley
Dołączył: 26.01.10

?e zamula to ma?o powiedziane, od wczoraj nie idzie szybciej ni? 30kb/s ;/



Do góry  
ADR3R
#89 Drukuj posta   
Dodany dnia 22-02-2012 15:39



Postów: 3
Skąd: Bydgoszcz
Dołączył: 20.02.12

Jak to zainstalowa?? Mam wersj? 1.32 i gdy si? instaluje to od razu wyskakuje ERROR.



Do góry  
Mephic
#90 Drukuj posta   
Dodany dnia 22-02-2012 19:33



Postów: 375
Pomógł: 6
Dołączył: 24.01.11

Nigdzie indziej tego nie zuploaduje bo inne uploady maj? limity.

ADR3R - je?li masz oryginaln? wersj? gry, to prawdopodobnie nie ?ci?gn??e? ca?ej paczki. Sprawd? czy ma ponad 1,3 GB, je?li nie to jeszcze raz niestety.

Nie planuj? wydawania kolejnych wersji moda w najbli?szym czasie. Je?li b?d? mia? wi?cej wolnego to wezm? si? za map editora i spróbuj? po??czy? map? z map? Wielkiej Brytanii, ale kiedy i czy w ogóle to nast?pi - zobaczymy.



Do góry  
ADR3R
#91 Drukuj posta   
Dodany dnia 22-02-2012 23:19



Postów: 3
Skąd: Bydgoszcz
Dołączył: 20.02.12

Kurcze wa?y 1,01GB Sad Ca?y dzie? i noc ?ci?ga?em. Da si? ?eby sz?o to jako? szybciej ( niby pr?dko?? 130-200 kb/s a noc i dzie? si? ?ci?ga)?. No trudno jutro z rana znowu pobior?.



Do góry  
siergiejbubka
#92 Drukuj posta   
Dodany dnia 23-02-2012 20:55



Postów: 1
Dołączył: 21.03.11

Mephic... Zlituj si?! Postaraj si? wrzuci? map? na inny serwer! Przecie? ta pr?dko?? wo?a o pomst? do nieba! Non-stop 20 kilo... 30 to ju? sza?... Sad



Do góry  
ADR3R
#93 Drukuj posta   
Dodany dnia 24-02-2012 01:28



Postów: 3
Skąd: Bydgoszcz
Dołączył: 20.02.12

Chyba odkry?em problem:
Pobra?em ostatni link czyli poprawk? Grin

Prosz? o odpowied? czy musz? najpierw popra? map? z pierwszego posta a potem ostatni? poprawk? ( ostatni link ).



Do góry  
PanJapko
#94 Drukuj posta   
Dodany dnia 24-02-2012 05:27



Postów: 14
Wiek: 39
Skąd: Pozna?
Dołączył: 23.02.12

U mnie niestety mod nie dzia?a (aktualna wersja), mo?liwe ?e jest to spowodowane wersj? j?zykow? gdy? posiadam polsk?. Niestety do wyboru mam tylko j?zyk polski. Gra uruchamia si?, wybieram now? gr? i po zape?nieniu paska "Wczytywanie" nast?puj? brak odpowiedzi ze strony gry. Z kolei jak uruchamiam z auto zapisu mapa w??cza si? i mog? prowadzi? ci??arówk?. Niestety po klikni?ciu "N" ponownie brak odpowiedzi ze strony GTS. Dzisiaj ju? nie mam za wiele czasu, ale jutro spróbuj? przeinstalowa? gr? i wrzuci? moda na "?wie?y" GTS. Pozdrawiam



Do góry  
Michal_Aniol
#95 Drukuj posta   
Dodany dnia 24-02-2012 15:32



Postów: 243
Pomógł: 23
Wiek: 25
Skąd: Che?m
Dołączył: 26.04.11

PanJapko, Do dzia?ania mapy jest potrzebna wersja gry 1.32. Musisz zainstalowa? Polskiego Patcha.



Do góry  
pakunio
#96 Drukuj posta   
Dodany dnia 24-02-2012 18:04



Postów: 1
Dołączył: 29.08.11

Panowie gra zawiesza si? gdy klikam "Pfftrzyjmij ?adunek" Sad



Do góry  
dlugi510
#97 Drukuj posta   
Dodany dnia 24-02-2012 19:14



Postów: 3
Dołączył: 22.03.11

U mnie te? mapa wiesza si? przy ?adowaniu a czasami przy wyborze ?adunku... Jeszcze jeden b??d to jak wybieram pocz?tkowy samochód jedyny truck który si? wczytuje to Mercedes Old Sad



Do góry  
kamilp96
#98 Drukuj posta   
Dodany dnia 24-02-2012 19:54



Postów: 36
Pomógł: 1
Wiek: 28
Skąd: Chorley
Dołączył: 26.01.10

Po prostu silnik gry nie wytrzymuje, ja mam to samo kiedy chce wzi?? jakikolwiek ?adunek inny ni? oryginalny.



Do góry  
PanJapko
#99 Drukuj posta   
Dodany dnia 25-02-2012 15:37



Postów: 14
Wiek: 39
Skąd: Pozna?
Dołączył: 23.02.12

Mwl4 napisa?/a:
PanJapko, Do dzia?ania mapy jest potrzebna wersja gry 1.32. Musisz zainstalowa? Polskiego Patcha.


Tylko tak? wersj? posiadam, instalator na p?ycie jest ju? z wersj? 1.32 . Co? pokombinuj? Smile



Do góry  
seba2012
#100 Drukuj posta   
Dodany dnia 26-02-2012 19:51



Postów: 1
Dołączył: 07.02.11

U mnie tak samo jak daje"Pfftrzyjmij ?adunek" to b?ad wywala



Do góry  
Przeskocz do forum:

Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2010 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.
Home | Forum | Redakcja | Kontakt

Copyright © 2010 by GermanTruckSimulator.pl
Projekt i wykonanie: WebStudio
Sklep klocki LEGO |  Forum Symulator Farmy LS2011 |  Katalog SEO |  Katalog WWW |  Katalog stron |  Skrypty PHP |  Gry Java | 
Wyspa Gier |  Tanie Kredyty |  Opisy GG |  Koncerty Imprezy Kluby
stat4u