hjuu1 Bo powiem wam wtedy bylem malo aktywny na tym forum wiec moze dlatego Old Ted | Old Ted hjuu1 - pozdro choc Ciebie nie kojarze. | Old Ted Matador cze?? - tak to by?y czasy:) Przej?cie na dx12 wyjdzie nam na dobre - tak s?dz?. | hjuu1 PRzejscie na dx12 moze = sie z przepisaniem silnika graf. co moze dac lepsza garfike + RTX moze | Matador Pozdrawiam hjuu1 :) masz racje, pomine znaki specjalne. Ciekaw jestem zmian w ETS2. Czy uwazacie, ze przejscie z directx11 na 12 bedzie powazna aktualizacja? | hjuu1 Hejka Matador i Old Ted mam nadzieje iz dzien wam dobrze mija :) (Dalej bez polskich znakow) | Matador Cze?? Old Ted :) forum LKW jest wy??czone, wszyscy s? na Facebooku, to tak?e nale?y ju? do przesz?o?ci. Ale to by?y dobre czasy :) | Old Ted Cze?? Matador:) Sentyment pozosta?:) Co sta?o si? z czesk? stron? gdzie by?e? i Ty i min, ja? | Matador Siema Old Ted :) | Old Ted Hejka do tych co tu zagl?daj?:D Dziwne, ?e jeszcze strona dzia?a. Pozdrowienia Matador:) |
W celu zalogowania się prosimy o podanie poprawnego loginu i hasła. Jeżeli nie masz jeszcze konta, możesz je założyć, by to zrobić kliknij tutaj. Jeżeli zapomniałeś hasła, odzyskaj je. Niektóre elementy strony zostaną udostępnione dopiero po zalogowaniu się.


Loguj / Rejestruj
Iveco Moja Czer? Pauza
18 Czerwca 2024 - 03:36

HOTnews





Zobacz temat
 Drukuj temat
Mapa MARIO 1.32 GTS 10.0
D a w e
#1 Drukuj posta   
Dodany dnia 18-02-2012 23:09



Postów: 112
Wiek: 44
Skąd: Ostrava - City
Dołączył: 06.07.11

Mapa MARIO 1.32 GTS 10.0

www5.picturepush.com/photo/a/7600973/640/Picture-Box/gts-0.jpg

www4.picturepush.com/photo/a/7600972/640/Picture-Box/gts-1.jpg


Autor mapy : MARIO
P?eklad m?st jména ?idi?? do ?e?tiny : stiv

mapa MARIO 1.32 GTS 10.0

?prava názvu m?st (STIV)

Nové ozna?ení:
- zZz_MAP-GTS_1.32_10.0_BY-STIV
- zZz_MAP-GTS_1.32_10.0_Open_Career_Mod

BEZ "VETSIHO" TESTU !!! Jen spusteni nove hry z open career (hra nespadla !!!)

-----------------------------------------------------------------------------
Kod widoczny tylko dla użytkowników!


------------------------------------------------------------------------------
Old Ted napisa?/a:
Na rosyjskim forum mario1961 wyda? poprawk? do mapy która eliminuje przycinanie w grze oraz skraca czas wgrania gry z modem na otwart? karier? o oko?o 30 sekund. Skraca te? si? czas na sen. Doda? tez nowe znaki i par? drobniejszych zmian. Z wyja?nie? mario1961 wynika, ?eby poprawka zadzia?a?a nale?y uko?czy? kurs, podj?? nowy ?adunek i spa? co najmniej dwa razy. Jak si? chce ?eby poprawka zadzia?a?a od razu nale?y zacz?? now? gr?. Ja tak w?a?nie zacz??em i gra mi w ogóle nie przycina. Z modem na otwart? karier? wgrywa?a si? oko?o 5-6 minut a ka?de kolejny zapis gry po oko?o 30 sekundach (wcze?niej na tej mapie nie gra?em)

Uwaga - po ?ci?gni?ciu i rozpakowaniu mamy nazw? pliku z pocz?tkowymi literami yYy ja je zmieni?em na zZz (reszta bez zmian) i tak plik scs doda?em do folderu mod.

Link do poprawki:
Kod widoczny tylko dla użytkowników!
Kod widoczny tylko dla użytkowników!






Edytowane przez Matador dnia 19-04-2012 19:38
Do góry  
Pan Reklama
Dodany dnia 18-06-2024 03:36

Postów: +9999
Data rejestracji: 23.01.2010

IP: localhost  
Andrew9292
#2 Drukuj posta   
Dodany dnia 19-02-2012 19:28



Postów: 5
Dołączył: 10.02.10

Mapa jednak dzia?a, lecz pierwsze uruchomienie trwa naprawd? bardzo d?ugo ( oko?o 3 minut )






Edytowane przez Andrew9292 dnia 19-02-2012 19:38
Do góry  
alek95
#3 Drukuj posta   
Dodany dnia 19-02-2012 19:36



Postów: 25
Dołączył: 18.01.12

Mi mapa dzia?a jest podobna do Merlinita Map 4.0 tylko nie ma tak du?ej liczby ci?gników.



Do góry  
sebs2
#4 Drukuj posta   
Dodany dnia 20-02-2012 03:26



Postów: 18
Dołączył: 29.01.12

Zassa?em.Odpali?em ale nie mam czasu poje?dzi?.Czy móg?by kto? napisa? czy ta mapa dzia?a jako tako i czy si? nie wiesza bez trybu open carrier mod?I czy w ogóle s? jakie? wi?ksze problemy bo planuj? zacz?? jak?? fajn? mapk? na v.1.31PL.Dzieki



Do góry  
barzyga
#5 Drukuj posta   
Dodany dnia 22-02-2012 03:23



Postów: 13
Dołączył: 12.05.10

Witam! Mapka dzia?a dobrze. Obecnie jestem na 31 poziomie.
Wielkie uznanie dla twórców tej mapy. Serdecznie pozdrawiam..



Do góry  
emilio1103
#6 Drukuj posta   
Dodany dnia 23-02-2012 17:43



Postów: 7
Dołączył: 19.09.11

nie mam ?adunków mam tylko do starych miast co som normalnie w gts:(

Wiadomo?? doklejona (dnia 23-02-2012 11:44)
ja mam 36 poziom [elita] pozdrawiam:tajniak:

Wiadomo?? doklejona (dnia 23-02-2012 11:46)
kto? pomorze Dzi?ki
:D







Edytowane przez emilio1103 dnia 23-02-2012 17:46
Do góry  
braian14
#7 Drukuj posta   
Dodany dnia 24-02-2012 03:13



Postów: 3
Dołączył: 29.06.10

witam mi ta mapa nie dzia?a mam wersje 1.332 bo pobra?em patcha ?eby zrobi? pogra? na tej mapie. mia?em wersje 1.0 lecz mam ju? 1.32 i wchodz? w gre now? kariere i czekam d?ugo i nie chce mi wej?? w gre ? wie kto? mo?e co jest grane ??

Wiadomo?? doklejona (dnia 23-02-2012 21:23)
na jakiej wersji gracie ??






Edytowane przez braian14 dnia 24-02-2012 03:23
Do góry  
Michal_Aniol
#8 Drukuj posta   
Dodany dnia 24-02-2012 04:18



Postów: 243
Pomógł: 23
Wiek: 26
Skąd: Che?m
Dołączył: 26.04.11

braian14 Mapa jest ogromna j?zyk Trzeba bardzo d?ugo czeka?. Poczekaj 10 minut j?zyk



Do góry  
richie42
#9 Drukuj posta   
Dodany dnia 24-02-2012 16:15



Postów: 8
Dołączył: 15.05.11

?ci?g??em t? mapke fakt d?ugo si? odpala .ale mi bardzo przycina jak to poprawi?

Wiadomo?? doklejona (dnia 24-02-2012 10:15)
mam v.1.32 ats






Edytowane przez richie42 dnia 24-02-2012 16:15
Do góry  
najam
#10 Drukuj posta   
Dodany dnia 24-02-2012 16:44



Postów: 1
Dołączył: 11.02.12

Merci Beaucoup papa



Do góry  
sebs2
#11 Drukuj posta   
Dodany dnia 25-02-2012 01:19



Postów: 18
Dołączył: 29.01.12

ja te? mam v.1.32ats i chodzi.
p.s.
gram na kamerze nr 2.Kamera nr 2 w tej mapce jest dalej ni? na orginalnej mapce.Czy wie kto? jak j? przybli?y??



Do góry  
Old Ted
#12 Drukuj posta   
Dodany dnia 25-02-2012 03:50



Postów: 1216
Pomógł: 34
Skąd: Europejczyk
Dołączył: 10.04.11

Na rosyjskim forum mario1961 wyda? poprawk? do mapy która eliminuje przycinanie w grze oraz skraca czas wgrania gry z modem na otwart? karier? o oko?o 30 sekund. Skraca te? si? czas na sen. Doda? tez nowe znaki i par? drobniejszych zmian. Z wyja?nie? mario1961 wynika, ?eby poprawka zadzia?a?a nale?y uko?czy? kurs, podj?? nowy ?adunek i spa? co najmniej dwa razy. Jak si? chce ?eby poprawka zadzia?a?a od razu nale?y zacz?? now? gr?. Ja tak w?a?nie zacz??em i gra mi w ogóle nie przycina. Z modem na otwart? karier? wgrywa?a si? oko?o 5-6 minut a ka?de kolejny zapis gry po oko?o 30 sekundach (wcze?niej na tej mapie nie gra?em)

Uwaga - po ?ci?gni?ciu i rozpakowaniu mamy nazw? pliku z pocz?tkowymi literami yYy ja je zmieni?em na zZz (reszta bez zmian) i tak plik scs doda?em do folderu mod.

Link do poprawki: umieszczony w pierwszym po?cie



Moderatorzy - prosz? doda? linki (z ewentualnym opisem) do pierwszego postu.






Edytowane przez Old Ted dnia 01-04-2012 22:21
Do góry  
man 1980
#13 Drukuj posta   
Dodany dnia 25-02-2012 13:57



Postów: 73
Wiek: 43
Skąd: Rybnik-Boguszowice. O?
Dołączył: 27.01.10

Trzeba bardzo d?ugo czeka?. Poczekaj 10 minut
Powaznie mówisz ? bo ja te? d?uuuuugo czekam i nic



Do góry  
richie42
#14 Drukuj posta   
Dodany dnia 25-02-2012 14:29



Postów: 8
Dołączył: 15.05.11

Po wrzuceniu tej poprawki do mod dalej mi tnie

Wiadomo?? doklejona (dnia 25-02-2012 08:32)
mam windowsa 7 32 bitprocesor core 2quad Q8200 grafika geforce 9800GT 1024MB 256BIT






Edytowane przez richie42 dnia 25-02-2012 14:32
Do góry  
michalbs87
#15 Drukuj posta   
Dodany dnia 26-02-2012 23:35



Postów: 5
Dołączył: 27.03.11

Mi te? gra przycina. Konieczna jest zmiana tych literek w nazwie?
Konfiguracja komputera:
AMD Phenom2 X4 925
4Gb ram
Radeon HD5700 1Gb
Windows 7 32bit

Gr? mam w wersji 1.32 Edition Austria

Czy móg?by kto? komu nie tnie napisa? jaki ma system operacyjny? Mo?e to ma wp?yw



Do góry  
Old Ted
#16 Drukuj posta   
Dodany dnia 27-02-2012 01:04



Postów: 1216
Pomógł: 34
Skąd: Europejczyk
Dołączył: 10.04.11

Ja zmieni?em ale na "zzzZzzz. Pomimo, ?e na pocz?tku te? jeszcze mi przycina?o, to po pierwszym d?ugim spaniu (trzeba czeka? - ja czeka?em oko?o 5 minut) i drugim spaniu (bardzo krótkie) to teraz mi nic nie przycina, a mam dodatkowo wgrane mody na swoje trucki i naczepy i par? innych modów. Poprawka tak jak pisa? mario1961 eliminuje przycinanie, ale pewnie te? zale?y od wydajno?ci kompa.

Windows XP SP 3 Intel Core 2 Duo CPU 3 GHz, ram 3.00 i karta graficzna z najnowszymi sterownikami Ge Force 9600 GT 1024 MB.






Edytowane przez Old Ted dnia 27-02-2012 01:11
Do góry  
michalbs87
#17 Drukuj posta   
Dodany dnia 27-02-2012 17:54



Postów: 5
Dołączył: 27.03.11

No ja te? mam kilka modów m.in. na warunki atmosferyczne i wywa?enie naczep. Spróbuj? bez innych modów, a potem zrobi? jak mówi?e?. Wydawa?o mi si?, ze po wklejeniu ?atki razem z map? ju? po pierwszym uruchomieniu powinno normalnie chodzi?. Zaczyna?em gr? od pocz?tku.



Do góry  
Kierowca_Fusi0n
#18 Drukuj posta   
Dodany dnia 04-03-2012 00:27



Postów: 4
Dołączył: 23.02.12

gdy gram i wchodz? w zarz?dzanie firmy i chce nacisn?? na swój gara? to gra po prostu si? wy??cza.. za ka?dym razem ale gdy skasuje map? dzia?a poprawnie. jakie? sugestie ?

wersja 1.32



Do góry  
Old Ted
#19 Drukuj posta   
Dodany dnia 04-03-2012 03:39



Postów: 1216
Pomógł: 34
Skąd: Europejczyk
Dołączył: 10.04.11

Masz gr? orygina? czy ?ci?gni?t? z sieci? Jak t? drug? to mo?e by? Twoim problemem.



Do góry  
Kierowca_Fusi0n
#20 Drukuj posta   
Dodany dnia 04-03-2012 15:43



Postów: 4
Dołączył: 23.02.12

kupiona.



Do góry  
Przeskocz do forum:

Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2010 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.
Home | Forum | Redakcja | Kontakt

Copyright © 2010 by GermanTruckSimulator.pl
Projekt i wykonanie: WebStudio
Sklep klocki LEGO |  Forum Symulator Farmy LS2011 |  Katalog SEO |  Katalog WWW |  Katalog stron |  Skrypty PHP |  Gry Java | 
Wyspa Gier |  Tanie Kredyty |  Opisy GG |  Koncerty Imprezy Kluby
stat4u