hjuu1 Bo powiem wam wtedy bylem malo aktywny na tym forum wiec moze dlatego Old Ted | Old Ted hjuu1 - pozdro choc Ciebie nie kojarze. | Old Ted Matador cze?? - tak to by?y czasy:) Przej?cie na dx12 wyjdzie nam na dobre - tak s?dz?. | hjuu1 PRzejscie na dx12 moze = sie z przepisaniem silnika graf. co moze dac lepsza garfike + RTX moze | Matador Pozdrawiam hjuu1 :) masz racje, pomine znaki specjalne. Ciekaw jestem zmian w ETS2. Czy uwazacie, ze przejscie z directx11 na 12 bedzie powazna aktualizacja? | hjuu1 Hejka Matador i Old Ted mam nadzieje iz dzien wam dobrze mija :) (Dalej bez polskich znakow) | Matador Cze?? Old Ted :) forum LKW jest wy??czone, wszyscy s? na Facebooku, to tak?e nale?y ju? do przesz?o?ci. Ale to by?y dobre czasy :) | Old Ted Cze?? Matador:) Sentyment pozosta?:) Co sta?o si? z czesk? stron? gdzie by?e? i Ty i min, ja? | Matador Siema Old Ted :) | Old Ted Hejka do tych co tu zagl?daj?:D Dziwne, ?e jeszcze strona dzia?a. Pozdrowienia Matador:) |
W celu zalogowania się prosimy o podanie poprawnego loginu i hasła. Jeżeli nie masz jeszcze konta, możesz je założyć, by to zrobić kliknij tutaj. Jeżeli zapomniałeś hasła, odzyskaj je. Niektóre elementy strony zostaną udostępnione dopiero po zalogowaniu się.


Loguj / Rejestruj
Iveco Moja Czer? Pauza
18 Maja 2024 - 23:40

HOTnews





Zobacz temat
 Drukuj temat
Volvo FM12 Globetrotter 1999 edition
Old Ted
#1 Drukuj posta   
Dodany dnia 04-02-2012 21:56



Postów: 1216
Pomógł: 34
Skąd: Europejczyk
Dołączył: 10.04.11

Mod nie pozyska?em z ?adnego Polskiego forum

Mod dzia?a na wersji 1.0 i 1.32 (je?eli dzia?a te? na innych wersjach prosz? o potwierdzenie)

Podmienia: Scania.rcab.a

Credits :
Gli autori originali, Michael Poskin
autore rework Alexander
Symbol63

www.resizer.pl/pliki/2014.jpg

Kod widoczny tylko dla użytkowników!






Edytowane przez Old Ted dnia 05-02-2012 01:46
Do góry  
Pan Reklama
Dodany dnia 18-05-2024 23:40

Postów: +9999
Data rejestracji: 23.01.2010

IP: localhost  
Bartosz
#2 Drukuj posta   
Dodany dnia 04-02-2012 21:58



Postów: 319
Pomógł: 13
Wiek: 25
Skąd: S?upie 23-310 Modliborzyce
Dołączył: 07.03.10

Jestem pierwszy - czy ma interior ? bo nie pisze...



Do góry  
Patrix5
#3 Drukuj posta   
Dodany dnia 05-02-2012 00:14



Postów: 292
Pomógł: 9
Skąd: Jastrz?bie-Zdrój
Dołączył: 31.07.10

?adna, dzia?a na 1.32.






Edytowane przez Patrix5 dnia 05-02-2012 00:37


Je?li Ci pomog?em, naci?nij ko?o ratunkowe.

I Love muzyk? Euro Disco!
Do góry  
StachelGTS258
#4 Drukuj posta   
Dodany dnia 02-08-2012 03:09



Postów: 44
Dołączył: 11.01.12

Mam ma?? pro?b? , czy móg? by kto? przerobic to volvo ?eby podmienia?o volvo klase b ? , ja mecze sie z tym juz pó? dnia i za kazdym razem wyskakuje b??d którego nawet menagerem nie moge zamkn?? przy innych truckach zajmuje mi to minute i wszystko gra , ale na to ju? nie mam si?. Z góry dzi?kuje.



Do góry  
Bartek225
#5 Drukuj posta   
Dodany dnia 02-08-2012 14:22



Postów: 169
Pomógł: 1
Wiek: 27
Skąd: D?biny/Lubartów
Dołączył: 16.03.12

StachelGTS258 A? tak trudno zajrze? do tematu, w którym podawa?em t? metod?? Ale b?d? mi?y.



1. Kliknij prawym przyciskiem myszy na plik z ci??arówk?.
2. Szukaj pozycji "Otwórz archiwum" i kliknij na ni?.
3. Przechod? kolejno w foldery vehicle->truck->definition.
4. Otwórz plik scania_rcab_a.
5. Szukaj linijki: "driveable_vehicle_data: vehicle.scania.rcab.a". Powinna by? na samym pocz?tku tekstu.
6. Zmie? "scania.rcab.a" na scania.rcab.c"
7. Zapisz plik.
8. Po zapisaniu nie zapomnij zmieni? nazwy pliku ze "scania_rcab_a" na "scania_rcab_c".

I to tyle. Powodzenia szczerbaty




Do góry  
StachelGTS258
#6 Drukuj posta   
Dodany dnia 02-08-2012 18:44



Postów: 44
Dołączył: 11.01.12

Bartek225 napisa?/a:
StachelGTS258 A? tak trudno zajrze? do tematu, w którym podawa?em t? metod?? Ale b?d? mi?y.



1. Kliknij prawym przyciskiem myszy na plik z ci??arówk?.
2. Szukaj pozycji "Otwórz archiwum" i kliknij na ni?.
3. Przechod? kolejno w foldery vehicle->truck->definition.
4. Otwórz plik scania_rcab_a.
5. Szukaj linijki: "driveable_vehicle_data: vehicle.scania.rcab.a". Powinna by? na samym pocz?tku tekstu.
6. Zmie? "scania.rcab.a" na scania.rcab.c"
7. Zapisz plik.
8. Po zapisaniu nie zapomnij zmieni? nazwy pliku ze "scania_rcab_a" na "scania_rcab_c".

I to tyle. Powodzenia szczerbaty



Kolego nie zrozumieli?my si? , ja nie chce ?eby podmienia?o mi scanie C tylko volvo B , zmienia?em juz to scania_rcab na volvo_fh16_b , zapisywa?em po t? nazw? , ale za kazdym razem wyskakiwa? mi b??d którego nie mozna nawet zamkn?c managerem.G?ównie zalezy mi tylko zeby dopasowac pi?kny interior od sterego FH do tego cuda , a jak inter zmieni?em ?eby podmiania? scanie to przesta?y dzia?a? mi animacje.






Edytowane przez StachelGTS258 dnia 02-08-2012 18:48
Do góry  
Bartek225
#7 Drukuj posta   
Dodany dnia 02-08-2012 18:58



Postów: 169
Pomógł: 1
Wiek: 27
Skąd: D?biny/Lubartów
Dołączył: 16.03.12

To w tej linijce zmie? na volvo.fh16.b i tyle. Sorry za zamieszanie Smile Chodzi?o mi o to, aby wykona? t? sam? zamian?, ale w po?piechu nie pozmienia?em nazw.



Do góry  
StachelGTS258
#8 Drukuj posta   
Dodany dnia 02-08-2012 20:36



Postów: 44
Dołączył: 11.01.12

Przeczytaj jeszcze raz to co napisa?em w po?cie powy?ej Wink



Do góry  
Bartek225
#9 Drukuj posta   
Dodany dnia 02-08-2012 22:24



Postów: 169
Pomógł: 1
Wiek: 27
Skąd: D?biny/Lubartów
Dołączył: 16.03.12

Spisz mi na PW, czy to Volvo ma interior i czy przypadkiem nie masz innego interka w folderze mod. Mo?liwe, ?e si? mog? gry??.



Do góry  
Przeskocz do forum:

Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2010 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.
Home | Forum | Redakcja | Kontakt

Copyright © 2010 by GermanTruckSimulator.pl
Projekt i wykonanie: WebStudio
Sklep klocki LEGO |  Forum Symulator Farmy LS2011 |  Katalog SEO |  Katalog WWW |  Katalog stron |  Skrypty PHP |  Gry Java | 
Wyspa Gier |  Tanie Kredyty |  Opisy GG |  Koncerty Imprezy Kluby
stat4u