hjuu1 Bo powiem wam wtedy bylem malo aktywny na tym forum wiec moze dlatego Old Ted | Old Ted hjuu1 - pozdro choc Ciebie nie kojarze. | Old Ted Matador cze?? - tak to by?y czasy:) Przej?cie na dx12 wyjdzie nam na dobre - tak s?dz?. | hjuu1 PRzejscie na dx12 moze = sie z przepisaniem silnika graf. co moze dac lepsza garfike + RTX moze | Matador Pozdrawiam hjuu1 :) masz racje, pomine znaki specjalne. Ciekaw jestem zmian w ETS2. Czy uwazacie, ze przejscie z directx11 na 12 bedzie powazna aktualizacja? | hjuu1 Hejka Matador i Old Ted mam nadzieje iz dzien wam dobrze mija :) (Dalej bez polskich znakow) | Matador Cze?? Old Ted :) forum LKW jest wy??czone, wszyscy s? na Facebooku, to tak?e nale?y ju? do przesz?o?ci. Ale to by?y dobre czasy :) | Old Ted Cze?? Matador:) Sentyment pozosta?:) Co sta?o si? z czesk? stron? gdzie by?e? i Ty i min, ja? | Matador Siema Old Ted :) | Old Ted Hejka do tych co tu zagl?daj?:D Dziwne, ?e jeszcze strona dzia?a. Pozdrowienia Matador:) |
W celu zalogowania się prosimy o podanie poprawnego loginu i hasła. Jeżeli nie masz jeszcze konta, możesz je założyć, by to zrobić kliknij tutaj. Jeżeli zapomniałeś hasła, odzyskaj je. Niektóre elementy strony zostaną udostępnione dopiero po zalogowaniu się.


Loguj / Rejestruj
Iveco Moja Czer? Pauza
18 Maja 2024 - 11:20

HOTnews





Zobacz temat
 Drukuj temat
Volvo F12. Tunung
Old Ted
#1 Drukuj posta   
Dodany dnia 04-05-2012 17:24



Postów: 1216
Pomógł: 34
Skąd: Europejczyk
Dołączył: 10.04.11

Mod nie pozyska?em z ?adnego Polskiego forum. Plik wstawiam tylko dla strony germantrucksimulator.pl.

Mod testowa?em na wersji 1.32

Podmienia: Scania - A klass

Interior - zmieniony
W temacie jest F12, a w pliku F10 - jaki to model to ja si? osobi?cie nie znam (w temacie jest tak jak na zagranicznym forum)


Crédits :
Ventyres
Przystrojenie: oq37
Screeny: Old Ted

www.resizer.pl/pliki/3168.jpg
www.resizer.pl/pliki/3169.jpg
www.resizer.pl/pliki/3170.jpg
www.resizer.pl/pliki/3171.jpg
www.resizer.pl/pliki/3172.jpg
www.resizer.pl/pliki/3173.jpg
www.resizer.pl/pliki/3174.jpg
Kod widoczny tylko dla użytkowników!
Uwaga - wiadomo?? dla wszystkich cwaniaczków (szczególnie z jednej polskiej strony na której za DL trzeba p?aci?), którzy s? zbyt leniwi ?eby samemu przetestowa? mod i zrobi? w?asne screeny nale?y poda? autorów modu i screenów.






Edytowane przez Old Ted dnia 20-07-2012 03:35
Do góry  
Pan Reklama
Dodany dnia 18-05-2024 11:20

Postów: +9999
Data rejestracji: 23.01.2010

IP: localhost  
Dobiczek4230
#2 Drukuj posta   
Dodany dnia 04-05-2012 20:33



Postów: 24
Dołączył: 28.09.11

PIEKNY Smile
ALE mam brobrem
czy da
sie
da?
na
klasy C
OMG



Do góry  
KARAS
#3 Drukuj posta   
Dodany dnia 04-05-2012 20:41



Postów: 688
Pomógł: 16
Wiek: 21
Skąd: Cz?stochowa
Dołączył: 26.01.10

@Dobiczek4230
poszukaj na forum a znajdziesz odpowiedz na swoje pytanie.



Do góry  
basior606136311
#4 Drukuj posta   
Dodany dnia 04-05-2012 22:30



Postów: 43
Pomógł: 1
Wiek: 28
Skąd: Grudzi?dz
Dołączył: 22.01.11

wrzucam volvo a w salonie go niema a nic nie mam w folderze mod co ma zrobi?





Do góry  
Old Ted
#5 Drukuj posta   
Dodany dnia 04-05-2012 22:42



Postów: 1216
Pomógł: 34
Skąd: Europejczyk
Dołączył: 10.04.11

Testuj?c mod zaczyna?em gr? w Dortmundzie (z modem na otwart? karier? ?eby mie? kas? na zakup) i Volvo by?o normalnie do kupienia w ma?ym salonie.



Do góry  
Old Ted
#6 Drukuj posta   
Dodany dnia 28-05-2012 22:09



Postów: 1216
Pomógł: 34
Skąd: Europejczyk
Dołączył: 10.04.11

Rada dla tych, którzy nie maj? w salonie tego Volvo - spróbujcie przed nazw? modu doda? (bez przerwy) takie litery"zzZzz" - powinno pomóc.



Do góry  
jkarolczak8
#7 Drukuj posta   
Dodany dnia 09-07-2012 16:36



Postów: 5
Dołączył: 01.04.12

Link nie dzia?a!



Do góry  
Old Ted
#8 Drukuj posta   
Dodany dnia 09-07-2012 18:35



Postów: 1216
Pomógł: 34
Skąd: Europejczyk
Dołączył: 10.04.11

Prosz? sprawdzi? czy to te same Volvo - tylko teraz zamienia Scania klasy A (prosz? o odpowied? to wymieni? link w pierwszym po?cie i poprawi? opis).

Kod widoczny tylko dla użytkowników!



Do góry  
alek95
#9 Drukuj posta   
Dodany dnia 11-07-2012 16:50



Postów: 25
Dołączył: 18.01.12

Powy?szy link dzia?a. Wink



Do góry  
jkarolczak8
#10 Drukuj posta   
Dodany dnia 20-07-2012 03:25



Postów: 5
Dołączył: 01.04.12

Dzi?ki!Smile



Do góry  
Dobiczek4230
#11 Drukuj posta   
Dodany dnia 31-07-2012 11:22



Postów: 24
Dołączył: 28.09.11

a posz?o by zrobi? na c bo ja nie umie zrobi? proszecisza



Do góry  
Bartek225
#12 Drukuj posta   
Dodany dnia 31-07-2012 16:39



Postów: 169
Pomógł: 1
Wiek: 27
Skąd: D?biny/Lubartów
Dołączył: 16.03.12

To takie trudne?! Ale dam instrukcj?:

1. Kliknij prawym przyciskiem myszy na plik z ci??arówk?.
2. Szukaj pozycji "Otwórz archiwum" i kliknij na ni?.
3. Przechod? kolejno w foldery vehicle->truck->definition.
4. Otwórz plik scania_rcab_a.
5. Szukaj linijki: "driveable_vehicle_data: vehicle.scania.rcab.a". Powinna by? na samym pocz?tku tekstu.
6. Zmie? "scania.rcab.a" na scania.rcab.c"
7. Zapisz plik.
8. Po zapisaniu nie zapomnij zmieni? nazwy pliku ze "scania_rcab_a" na "scania_rcab_c".

I to tyle. Powodzenia szczerbaty






Edytowane przez Bartek225 dnia 31-07-2012 16:40
Do góry  
Dobiczek4230
#13 Drukuj posta   
Dodany dnia 31-07-2012 19:24



Postów: 24
Dołączył: 28.09.11

dobsze teraz bede robi?
:angel:

Wiadomo?? doklejona (dnia 31-07-2012 14:50)
ej i nic robi?ech i nic moszesz jaki? film da????







Edytowane przez Dobiczek4230 dnia 31-07-2012 20:50
Do góry  
Przeskocz do forum:

Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2010 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.
Home | Forum | Redakcja | Kontakt

Copyright © 2010 by GermanTruckSimulator.pl
Projekt i wykonanie: WebStudio
Sklep klocki LEGO |  Forum Symulator Farmy LS2011 |  Katalog SEO |  Katalog WWW |  Katalog stron |  Skrypty PHP |  Gry Java | 
Wyspa Gier |  Tanie Kredyty |  Opisy GG |  Koncerty Imprezy Kluby
stat4u