Matador Siema :) | hjuu1 Przez przypadek zsynchronizowalem zapisane karty nie mozliwe ze ta strona jeszcze dziala :) | adi98 Kiedy? spedza?em tutaj duzo czasu i smutno widzie? martwe forum teraz | adi98 9 lat temu za?o?y?em tutaj konto, od ponad 7 lat mnie tu nie by?o, a strona dalej istnieje | chomikfan Najlepsze czasy, kiedy nikt jeszcze o steamie nie my?la? (*) To ju? nie wróci. | Matador Nie tylko ty i ja, to by?o wspania?e forum i wspaniali ludzie :) | Old Ted ?ezka kr?ci si? w oku i dziwne, ?e strona jeszcze istnieje. Pozdrowienia dla odwiedzaj?cych:) | PatrykGTS Ojojo od 2 lat mnie tu nie bylo, widze ze forum padlo smutne pamietam jak tu spedzalem cale dni :/ | Patrix5 Zgadzam si? z Tob? kolego ! | kasroter Gdyby by?y tez modyfikacje do ETS2 to stronka na 100% by nie upada?.. |
W celu zalogowania się prosimy o podanie poprawnego loginu i hasła. Jeżeli nie masz jeszcze konta, możesz je założyć, by to zrobić kliknij tutaj. Jeżeli zapomniałeś hasła, odzyskaj je. Niektóre elementy strony zostaną udostępnione dopiero po zalogowaniu się.


Loguj / Rejestruj
Iveco Moja Czer? Pauza
03 Marca 2021 - 08:50

HOTnews





Zobacz temat
 Drukuj temat
Mercedes od?nie?arka
sebocis
#1 Drukuj posta   
Dodany dnia 14-12-2010 21:25



Postów: 171
Pomógł: 2
Wiek: 25
Skąd: Gorzów Wielkopolski
Dołączył: 11.07.10

Mod dodaje od?nie?ark? na drogach.

s1.directupload.net/images/user/101210/9n2jo6zm.jpg

Kod widoczny tylko dla użytkowników!






Edytowane przez sebocis dnia 14-12-2010 21:26


Pomagam tylko na forum Smile
NA TYM FORUM NIE TOLERUJEMY PIRACTWA!
FAQ - Tu znajdziesz odpowiedzi na najcz??ciej zadawane pytania. <---KLIKNIJ
Do góry  
Pan Reklama
Dodany dnia 03-03-2021 08:50

Postów: +9999
Data rejestracji: 23.01.2010

IP: localhost  
domi2696
#2 Drukuj posta   
Dodany dnia 14-12-2010 22:01



Postów: 47
Pomógł: 1
Wiek: 24
Skąd: Strzelce Opolskie
Dołączył: 31.03.10

Da si? nim je?dzi???
Spoko modzik



Do góry  
Poliwar
#3 Drukuj posta   
Dodany dnia 14-12-2010 22:03



Postów: 30
Wiek: 21
Skąd: G?ogów
Dołączył: 29.07.10

Nie.
Dodaje realizm.papa






Tak to ja!

Windows 7 Home Premium
NTT System
Komputer NTT Home
5,9 Wydajno?? systemu Windows
Intel(r) Core(TM) i3 CPU 530 @ 2.93Ghz
4,00 RAM (dost?pne 3,87)
64-bitowy system operacyjny
Do góry  
Patrix5
#4 Drukuj posta   
Dodany dnia 14-12-2010 23:38



Postów: 292
Pomógł: 9
Skąd: Jastrz?bie-Zdrój
Dołączył: 31.07.10

Na 1.32 chyba nie dzia?a.



Do góry  
tomusiek98
#5 Drukuj posta   
Dodany dnia 14-12-2010 23:40



Postów: 296
Pomógł: 17
Wiek: 23
Skąd: Suwa?ki
Dołączył: 21.02.10

Oho zapowiada si? ciekawie.
Dzia?a na 1.09 i 1.02? szczerbaty






Edytowane przez tomusiek98 dnia 14-12-2010 23:42
Do góry  
sebocis
#6 Drukuj posta   
Dodany dnia 15-12-2010 00:08



Postów: 171
Pomógł: 2
Wiek: 25
Skąd: Gorzów Wielkopolski
Dołączył: 11.07.10

patrix5 napisa?/a:
Na 1.32 chyba nie dzia?a.

Ja mam 1.32 i dzia?a Wink






Pomagam tylko na forum Smile
NA TYM FORUM NIE TOLERUJEMY PIRACTWA!
FAQ - Tu znajdziesz odpowiedzi na najcz??ciej zadawane pytania. <---KLIKNIJ
Do góry  
Patrix5
#7 Drukuj posta   
Dodany dnia 15-12-2010 00:32



Postów: 292
Pomógł: 9
Skąd: Jastrz?bie-Zdrój
Dołączył: 31.07.10

Mo?liwe ?e ja nie spotka?em.Grin



Do góry  
Man66
#8 Drukuj posta   
Dodany dnia 15-12-2010 01:23



Postów: 56
Pomógł: 1
Skąd: Wolsztyn/K?b?owo
Dołączył: 24.03.10

Teraz to wygl?da jak real ;d



Do góry  
adi98
#9 Drukuj posta   
Dodany dnia 15-12-2010 02:12



Postów: 123
Wiek: 22
Skąd: Katowice
Dołączył: 26.01.10

super! mam moda na zime ten plug bedzie jak w swiecie realistycznymWink






Edytowane przez adi98 dnia 15-12-2010 02:12
Do góry  
seba11
#10 Drukuj posta   
Dodany dnia 15-12-2010 02:49



Postów: 243
Pomógł: 2
Wiek: 43
Skąd: Blackburn
Dołączył: 23.09.10

no u mnie na 1.32 tez nie dziala!lol



Do góry  
ManTGXV8
#11 Drukuj posta   
Dodany dnia 16-12-2010 02:49



Postów: 153
Pomógł: 2
Wiek: 22
Skąd: Mój komputer
Dołączył: 20.09.10

Fajnie, nie b?d? mia? mapy zimowej ale i tak wbij? to sobie. Mod [cenzura]. Grin






Je?eli pomog?em kliknij takie "ko?o ratunkowe" obok mojego postu. Dzi?kuj?!

wiki.metin2.pl/images/1/16/Logo_Metin2.png
Do góry  
Lysyddz
#12 Drukuj posta   
Dodany dnia 16-12-2010 12:31



Postów: 47
Wiek: 26
Skąd: Dzier?oniów
Dołączył: 11.02.10

wklej ten plik razem z odsniezark? to b?dziesz móg? ni? je?dzi?.
Podmienia mercedesa c

Kod widoczny tylko dla użytkowników!


PW od Moderatora:
1. Linki do plików podajemy w tagu [code] - technik dnia 09.01.11 - 00:46 2. Popracuj nad ortografi? - technik dnia 09.01.11 - 00:46



Edytowane przez technik dnia 09-01-2011 00:45
Do góry  
YETISCANIA
#13 Drukuj posta   
Dodany dnia 20-12-2010 16:51



Postów: 5
Dołączył: 20.08.10

zrobicie takom od?nie?arke ?e mo?na ni? je?dzi? je?eli jusz istnieje dajcie link Grinevil:






sygnatura (max):
- wymiary (szer/wys): 400(px)/80(px)
- rozmiar: 40KB,
Do góry  
Lysyddz
#14 Drukuj posta   
Dodany dnia 20-12-2010 19:58



Postów: 47
Wiek: 26
Skąd: Dzier?oniów
Dołączył: 11.02.10

YETISCANIA napisa?/a:
zrobicie takom od?nie?arke ?e mo?na ni? je?dzi? je?eli jusz istnieje dajcie link Grinevil:

masz posta wy?ej j?zyk
musisz sci?gn?c AI i tamten plik



Do góry  
emildmo20
#15 Drukuj posta   
Dodany dnia 20-12-2010 21:54



Postów: 2
Dołączył: 17.11.10

mam 1.32 i nie dzia?a



Do góry  
ManTGXV8
#16 Drukuj posta   
Dodany dnia 21-12-2010 00:10



Postów: 153
Pomógł: 2
Wiek: 22
Skąd: Mój komputer
Dołączył: 20.09.10

Nie prawda, ja te? mam 1.32 i dzia?a. Mo?e jaki? inny mod powoduje komplikacje.






Je?eli pomog?em kliknij takie "ko?o ratunkowe" obok mojego postu. Dzi?kuj?!

wiki.metin2.pl/images/1/16/Logo_Metin2.png
Do góry  
Artur567
#17 Drukuj posta   
Dodany dnia 21-12-2010 21:14



Postów: 482
Pomógł: 14
Wiek: 24
Skąd: Katowice
Dołączył: 16.11.10

Ja mam 1.32 i nie dzia?a?o ale gdy wrzuci?em plik od ?ysyddz to zadzia?a?o. spróbujcie!!!yeah






Fan projektu POLISH-GTS
Do góry  
Lysyddz
#18 Drukuj posta   
Dodany dnia 23-12-2010 23:32



Postów: 47
Wiek: 26
Skąd: Dzier?oniów
Dołączył: 11.02.10

musicie ?ci?gn?c te dwa pliki i wklei? do mod



Do góry  
dominik182
#19 Drukuj posta   
Dodany dnia 24-12-2010 01:54



Postów: 170
Wiek: 23
Skąd: Ateny
Dołączył: 25.08.10

fajny modzik






Jeste? polakiem?Pisz jak polak.Na pocz?tku zdania wielka litera a na ko?cu kropka.


Pomagam na PW.Wink
Do góry  
mateo26
#20 Drukuj posta   
Dodany dnia 12-01-2011 20:53



Postów: 61
Wiek: 22
Skąd: Z domu
Dołączył: 30.10.10

Fajny modzik Smile






Scania jest bogiem
Droga na?ogiem
Kobieta to podstawa i Jasna jest sprawa. Wink
www.germantrucksimulator.pl/images/wspolpraca/reklama/userbar1.gif

www.germantrucksimulator.pl/images/wspolpraca/reklama/banner450_100.png

Je?li Ci pomog?em zaznacz takie ko?o ratunkowe pod moim postem.
Do góry  
Przeskocz do forum:

Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2010 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.
Home | Forum | Redakcja | Kontakt

Copyright © 2010 by GermanTruckSimulator.pl
Projekt i wykonanie: WebStudio
Sklep klocki LEGO |  Forum Symulator Farmy LS2011 |  Katalog SEO |  Katalog WWW |  Katalog stron |  Skrypty PHP |  Gry Java | 
Wyspa Gier |  Tanie Kredyty |  Opisy GG |  Koncerty Imprezy Kluby
stat4u