hjuu1 Bo powiem wam wtedy bylem malo aktywny na tym forum wiec moze dlatego Old Ted | Old Ted hjuu1 - pozdro choc Ciebie nie kojarze. | Old Ted Matador cze?? - tak to by?y czasy:) Przej?cie na dx12 wyjdzie nam na dobre - tak s?dz?. | hjuu1 PRzejscie na dx12 moze = sie z przepisaniem silnika graf. co moze dac lepsza garfike + RTX moze | Matador Pozdrawiam hjuu1 :) masz racje, pomine znaki specjalne. Ciekaw jestem zmian w ETS2. Czy uwazacie, ze przejscie z directx11 na 12 bedzie powazna aktualizacja? | hjuu1 Hejka Matador i Old Ted mam nadzieje iz dzien wam dobrze mija :) (Dalej bez polskich znakow) | Matador Cze?? Old Ted :) forum LKW jest wy??czone, wszyscy s? na Facebooku, to tak?e nale?y ju? do przesz?o?ci. Ale to by?y dobre czasy :) | Old Ted Cze?? Matador:) Sentyment pozosta?:) Co sta?o si? z czesk? stron? gdzie by?e? i Ty i min, ja? | Matador Siema Old Ted :) | Old Ted Hejka do tych co tu zagl?daj?:D Dziwne, ?e jeszcze strona dzia?a. Pozdrowienia Matador:) |
W celu zalogowania się prosimy o podanie poprawnego loginu i hasła. Jeżeli nie masz jeszcze konta, możesz je założyć, by to zrobić kliknij tutaj. Jeżeli zapomniałeś hasła, odzyskaj je. Niektóre elementy strony zostaną udostępnione dopiero po zalogowaniu się.


Loguj / Rejestruj
Iveco Moja Czer? Pauza
20 Kwietnia 2024 - 08:56

HOTnews





Zobacz temat
 Drukuj temat
Cable Car-Tram-Bus Simulator
Mephic
#1 Drukuj posta   
Dodany dnia 13-05-2011 04:41



Postów: 375
Pomógł: 6
Dołączył: 24.01.11

entwicklerblog.tml-studios.de/typo3temp/pics/3202e4f6cf.jpg

Firma TML Studios, twórca City Bus Simulator 2010 postanowi?a si? zrekompensowa? za poprzedni, co tu du?o mówi?, kiepski tytu?.

Tym razem wy?o?yli du?o wi?cej kasy, znale?li lepszych ludzi i owocem prac ma by? symulacja tramwaju, autobusu, trolejbusu a tak?e zwyk?ego samochodu.

Nie ma sensu gry odnosi? do CBS, bo to zupe?nie co? nowego. Pi?kna grafika, ?wietne efekty pogodowe, realistyczna fizyka jazdy i postaci, ponad 100 kilometrów kwadratowych terenu do poruszania si? (San Francisco, ca?kiem nie?le odwzorowane)...

Kroi si? prawdziwy hit Smile

Kilka screenów (to nie jest wersja ostateczna, modele i otoczenie s? dopracowywane):

entwicklerblog.tml-studios.de/typo3temp/pics/2f3a1e01fc.jpg
entwicklerblog.tml-studios.de/typo3temp/pics/48aba1a82d.jpg

Filmik z myjni:
YouTube Video


Filmik prezentuj?cy tylko niektóre smaczki z gry:
YouTube Video


W grze jeste?my pracownikiem komunikacji miejskiej, mo?emy oprócz pracy zakupi? sobie samochód, ?eby doje?d?a? nim po autobus do zajezdni, zakupi? w?asne mieszkanie (b?dzie ich sporo do wyboru), porusza? si? na piechot? po mie?cie itd. itp.

Mo?liwo?ci b?dzie naprawd? wiele.

Wi?cej informacji na: http://entwickler...studios.de

Ja za twórców trzymam kciuki. Gra jest gotowa w oko?o 80% i zapowiada si? ciekawie. Smile



Do góry  
Pan Reklama
Dodany dnia 20-04-2024 08:56

Postów: +9999
Data rejestracji: 23.01.2010

IP: localhost  
Michal_Aniol
#2 Drukuj posta   
Dodany dnia 13-05-2011 13:44



Postów: 243
Pomógł: 23
Wiek: 25
Skąd: Che?m
Dołączył: 26.04.11

suuuuuupeeeeerr! szczerbaty Ju? nie mog? si? doczeka? szczerbaty



Do góry  
Old Ted
#3 Drukuj posta   
Dodany dnia 13-05-2011 13:54



Postów: 1216
Pomógł: 34
Skąd: Europejczyk
Dołączył: 10.04.11

Bardzo ciekawie si? zapowiada, ale zobaczymy w praniu jak to b?dzieSmile. W ka?dym razie grafika z tego co wida? jest rzeczywi?cie ?wietna.



Do góry  
Martin98
#4 Drukuj posta   
Dodany dnia 13-05-2011 19:29



Postów: 274
Pomógł: 13
Wiek: 25
Skąd: Polska
Dołączył: 19.04.10

Jest mo?e demo tej gry?






Podpis usuni?ty przez administracje
Do góry  
elektryk572
#5 Drukuj posta   
Dodany dnia 13-05-2011 20:10



Postów: 130
Pomógł: 11
Wiek: 28
Skąd: St?porków
Dołączył: 22.05.10

Jak mo?e by? demo jak gra nie zosta?a uko?czona?






www4.picturepush.com/photo/a/4909147/220/Audi-S4-Avant-3.2-Quattro/sygna.jpg
Do góry  
Nestor
#6 Drukuj posta   
Dodany dnia 14-05-2011 02:28



Postów: 10
Dołączył: 04.01.11

Bardzo fajna gra tylko szkoda ?e mam s?abego kompa i mi nie wejdzie



Do góry  
adi98
#7 Drukuj posta   
Dodany dnia 14-05-2011 02:29



Postów: 123
Wiek: 26
Skąd: Katowice
Dołączył: 26.01.10

musze to miec szczerbaty



Do góry  
Tony10
#8 Drukuj posta   
Dodany dnia 14-05-2011 03:15



Postów: 77
Pomógł: 8
Wiek: 42
Dołączył: 20.07.10

Gierka bardzo fajna, nic tylko czeka? na premier?.






img23.imageshack.us/img23/7158/scaniar620hollandpowers.png
Do góry  
Artur567
#9 Drukuj posta   
Dodany dnia 14-05-2011 03:30



Postów: 482
Pomógł: 14
Wiek: 27
Skąd: Katowice
Dołączył: 16.11.10

Gra ze screenów i filmików wygl?da super tylko mój komp te? jest troch? s?aby i raczej gra nie pójdzie. Sad






Fan projektu POLISH-GTS
Do góry  
Mephic
#10 Drukuj posta   
Dodany dnia 14-05-2011 04:15



Postów: 375
Pomógł: 6
Dołączył: 24.01.11

@Artur ja bym si? tak nie martwi? Smile By? mo?e gra b?dzie porz?dnie zoptymalizowana (w porównaniu z CBS), bo po?wi?cili na ni? sporo czasu. Jak wyjdzie to zobaczymy Smile Póki co ja si? nie mog? doczeka?, bo CBS to z tego co widzia?em pora?ka. Natomiast lepszy by? rzekomo Regiobus Usedom (dodatek do CBS), ale nie mog? go nigdzie dosta?, w ogóle ci??ko z tymi grami jest Sad

A szkoda bo lubi? autobusy i to zawsze mi?a odmiana od trucka... Smile



Do góry  
adi98
#11 Drukuj posta   
Dodany dnia 14-05-2011 15:30



Postów: 123
Wiek: 26
Skąd: Katowice
Dołączył: 26.01.10

@mephic Regiobus Usedom jest na e-bay po 40 z?



Do góry  
Mephic
#12 Drukuj posta   
Dodany dnia 29-06-2011 16:35



Postów: 375
Pomógł: 6
Dołączył: 24.01.11

Kod widoczny tylko dla użytkowników!

Ci co znaj? niemiecki mog? ju? pogra? :) Cena raczej niska, cho? jeszcze nie gra?em (b?d? kupowa? dzi? wieczorem).

Mi?ego grania!

Wiadomo?? doklejona (dnia 29-06-2011 20:57)
Dodam, ?e w?a?nie zakupi?em gr? metod? Direct Download i pobieram :) Za nied?ugo zdam relacj? :)

Wiadomo?? doklejona (dnia 30-06-2011 01:27)
Mój pierwszy gameplay: YouTube Video







Edytowane przez Mephic dnia 30-06-2011 07:27
Do góry  
Matador
#13 Drukuj posta   
Dodany dnia 30-06-2011 15:26



Postów: 1355
Pomógł: 34
Wiek: 52
Skąd: Fulnek/Ostrava
Dołączył: 04.02.10

Wygl?da to naprawd? dobrze Wink Kierujesz myszk?? Zaczynam my?le? o zakupie Wink






Do góry  
Mephic
#14 Drukuj posta   
Dodany dnia 30-06-2011 16:36



Postów: 375
Pomógł: 6
Dołączył: 24.01.11

Nie, gram na kierownicy. Sprawd? czy Twój komputer spe?nia wymagania gry (bo s? do?? wysokie)!!!

Gra strasznie obci??a procesor niestety Sad

Je?li chodzi o sterowanie: kierownica Momo Racing, ale na myszce te? mo?na gra? i jest bardzo fajnie (sprawdza?em).

Je?li chcesz kupi? to na simmarket (wpisz w google) jest edycja elektroniczna. Gra jest tylko po Niemiecku, ale Google Translator wystarczy do przet?umaczenia jej na Angielski (na Polski nie warto bo t?umaczy gorzej)

Gra jest do?? z?o?ona, trzeba opanowa? system wprowadzania trasy któr? b?dziesz jecha?, komunikacji za pomoc? kilkunastu kodów z baz? itd (ale wszystko to jest w instrukcji)

Sama fizyka jazdy te? jest bardziej z?o?ona ni? w GTS - ogólnie dla fanów symulatorów to jest gra-marzenie Smile



Do góry  
Old Ted
#15 Drukuj posta   
Dodany dnia 30-06-2011 23:32



Postów: 1216
Pomógł: 34
Skąd: Europejczyk
Dołączył: 10.04.11

Na podstawie filmiku fajnie wygl?da, cho? jak zobaczy?em wymagania to si? troch? przestraszy?em - ledwo, ledwo si? w nich mieszcz? i boj? si?, ?e nie b?dzie mi chodzi? p?ynnieSad. Musz? si? mocno zastanowi? czy kupi?, bo z moim niemieckim jest do?? kiepsko, a o angielskim nie wspomn?. Czy co? wiadomo, czy gierka wyjdzie u nas po polsku?



Do góry  
Mephic
#16 Drukuj posta   
Dodany dnia 01-07-2011 01:33



Postów: 375
Pomógł: 6
Dołączył: 24.01.11

Nie liczy?bym na wydanie gry w Polsce, a ju? na pewno nie w polskiej wersji j?zykowej. TML rzadko kiedy mo?e znale?? wydawców bo tworzy gry naprawd? niszowe. O ile ci?gniki s? w GTS czy T&T banalne w obs?udze, to tam nacisk jest na maksymalny realizm. Autobus ma 3 rodzaje hamulców, trzeba dokonywa? w nim napraw (w tym np. w?asnor?cznie wymieni? pasek klinowy je?li si? zerwie i metoda na rajstop? w gr? nie wchodzi Grin), je?dzi? ostro?nie bo wypadki s? kosztowne itd, itp. Niestety ale zbyt ma?o jest odbiorców takich gier. Sam kokpit autobusu ma 12 ró?nych prze??czników (podnoszenie/obni?anie pod?ogi autobusu, o?wietlenie kabiny z przodu/z ty?u, w??czenie akumulatora, ogrzewania gdy paruj? szyby, klimatyzacji itp) a do tego dochodzi jeszcze system wstukiwania tras i kodowa komunikacja z baz?... có? niewielu jest maniaków którzy by na to poszli Smile Za to ja musz? powiedzie? ?e gra jest ?wietna Grin






Edytowane przez Mephic dnia 01-07-2011 01:34
Do góry  
RedDevill
#17 Drukuj posta   
Dodany dnia 03-07-2011 17:43



Postów: 17
Dołączył: 19.02.11

Wiadomo mo?e kiedy gra wyjdzie w angielskiej wersji j?zykowej?



Do góry  
Mephic
#18 Drukuj posta   
Dodany dnia 03-07-2011 20:28



Postów: 375
Pomógł: 6
Dołączył: 24.01.11

Ze wzgl?du na chora polityk? dystrybutora angielskiego (excalibur publishing) najprawdopodobniej po wakacjach



Do góry  
mateja231
#19 Drukuj posta   
Dodany dnia 05-07-2011 21:00



Postów: 1
Dołączył: 05.01.11

witam umie kto? napisa? jak w??czy? i jak ruszy? autobusem bo w??czy? w??czy?em ale w ogóle jecha? nie chce ten autobus

a i jak by kto? umia? to niech napisze albo zrobi? filmik jak wpisywa? nazw? autobusu i linie

bd bardzo wdzi?czny za odpowied?



Do góry  
rdzenny13
#20 Drukuj posta   
Dodany dnia 20-07-2011 01:51



Postów: 3
Dołączył: 11.08.10

Mateja231 wi?c tak... Wpisywanie linii i kursu autobusu jest proste. Je?li siedzisz na miejscu kierowcy wci?nij "i" i masz takie cu?Pfft bierzesz najpierw klikasz za pomoc? myszy "line" i wpisujesz ( masz tam cyferki jak na telefonie Smile ) a nast?pnie klikasz tam " ENTER" ( jak nie wiesz jak? masz linie to naci?nij "q" i tam pisze jaka jest linia i kurs) to samo robisz z kursem tylko ?e zamiast "line" klikasz "route" Smile i wpisujesz np. 01 lub 02. UWAGA: Nazwa wybiera si? sama i ce trasy Smile Jak ruszy? autobusem ... po pierwsze w??cz akumulator (t) i zapal silnik (e) nast?pnie pu?? r?czny ( tab ) i wrzu? bieg (page up), jak nadal nie chce ruszy? to wpisz lini? i kurs, jak nadal nie chce ruszy? sprawd? czy masz benzyn? za pomoc? klawisz "F1" jak znów nie chce ruszy? to oznacza to i? musi si? silnik zagrza? czy tam ci?nienie wskoczy? Pfft( na tym wykazie na komputerze miga ci wykaz jak dojdzie do chyba 7 i pó? to mo?na ruszy? Smile , jednym s?owem trzeba odczeka? z pó? mo?e jedn? min. zanim ruszy Smile






Edytowane przez rdzenny13 dnia 20-07-2011 01:54
Do góry  
Przeskocz do forum:

Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2010 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.
Home | Forum | Redakcja | Kontakt

Copyright © 2010 by GermanTruckSimulator.pl
Projekt i wykonanie: WebStudio
Sklep klocki LEGO |  Forum Symulator Farmy LS2011 |  Katalog SEO |  Katalog WWW |  Katalog stron |  Skrypty PHP |  Gry Java | 
Wyspa Gier |  Tanie Kredyty |  Opisy GG |  Koncerty Imprezy Kluby
stat4u