chomikfan Najlepsze czasy, kiedy nikt jeszcze o steamie nie my?la? (*) To ju? nie wróci. | Matador Nie tylko ty i ja, to by?o wspania?e forum i wspaniali ludzie :) | Old Ted ?ezka kr?ci si? w oku i dziwne, ?e strona jeszcze istnieje. Pozdrowienia dla odwiedzaj?cych:) | PatrykGTS Ojojo od 2 lat mnie tu nie bylo, widze ze forum padlo smutne pamietam jak tu spedzalem cale dni :/ | Patrix5 Zgadzam si? z Tob? kolego ! | kasroter Gdyby by?y tez modyfikacje do ETS2 to stronka na 100% by nie upada?.. | DAFPOL Szkoda ?e strona ju? "upada" :( | Matador Siedzi siedzi :) jak leci? :) | kasroter No ju? prawie nikt tu nie siedzi | cezary2811 Szkoda, ?e strona ,,wygasa' ;( |
W celu zalogowania się prosimy o podanie poprawnego loginu i hasła. Jeżeli nie masz jeszcze konta, możesz je założyć, by to zrobić kliknij tutaj. Jeżeli zapomniałeś hasła, odzyskaj je. Niektóre elementy strony zostaną udostępnione dopiero po zalogowaniu się.


Loguj / Rejestruj
Iveco Moja Czer? Pauza
21 Lipiec 2019 - 10:06

HOTnews





Zobacz temat
 Drukuj temat
Irreo's TnT Sandbox Map (Updated - 20110619)
Mephic
#1 Drukuj posta   
Dodany dnia 20-06-2011 16:27



Postów: 375
Pomógł: 6
Dołączył: 24.01.11

Witam. Je?li powstanie dzia? modyfikacje, to prosz? o przeniesienie tego moda do map.

Oryginalna tre??:

Latest changes:
- Fixed some visual errors.
- Added trees, power lines, movers and other stuff to make the world look a bit better and alive.


Hi there,

This is just a small experiment I created. It's a map that allows you to drive freely instead of being "trapped" on the mission area.

Keeping in mind that all trucks, except SCANIA, are the same as in ETS and GTS, the mod doesn't make much sense at all if you pretend to drive a Magnum, etc.... But if you want to enjoy the new SCANIA with all the mirrors, in a narrower road, you may want to give this a try.

http://www.katixa.../tnt01.jpg
http://www.katixa.../tnt02.jpg

Features:
- Narrower road than default.
- Around 15 real Km of back-road (2 lanes), which takes around 15-20 minutes in one direction, and another 15-20 on the back way.
- Two small villages.

Just.. drive until you get to the factory, unload at your favourite dock (use your imagination), and get back.

http://www.katixa.../tnt03.jpg

Notes:
This is a Sandbox, meaning you use your imagination. Basically, you just drive without a target or mission.

Also, the game IA is still a bit in alpha stage (looks like this is an alpha ETS2 engine), so expect some of the following:

- Frustrationn.
- Vehicles overtake you and other vehicles, even if you're incoming.
- Vehicles randomly change lanes with no apparent reason. So you maybe find yourself doing slalom to avoid crashing vehicles incoming to you. I was about to call this map "Russian TnT", but to avoid anyone being offended, I didn't
- This map is just an experiment in Alpha stage, so don't be surprised to find bugs, crashes, or similar stuff. I may continue polishing this, or maybe not. So for now, just enjoy this small, monotonous map.

Installation:
Just place the ZIP file on your mod folder.

Getting into the road:
- Start the Tutorial 1 mission.
- Drive to the area on top-left corner of the following pic, where a truck can be seen, and turn left on the new road.

http://www.katixa.../tnt04.jpg

Credits:
SCS: All the base models and map.
Irreo: Map editing.

Download:
Kod widoczny tylko dla użytkowników!

------------------

My?l?, ?e wszystko jest jasne - generalnie Irreo stworzy? mo?liwo?? wyjechania z bazy na 20 minutow? tras? (w pierwszej misji tutorialowej).

Mo?na poogl?da? jak zachowuj? si? AI, zobaczy? kilka ciekawych moverów (np. rowerzystów). Mapka b?dzie rozbudowywana.

Nie wiem dlaczego nie zadzia?a?y tagi "IMG" :(






Edytowane przez Mephic dnia 20-06-2011 16:29
Do góry  
Pan Reklama
Dodany dnia 21-07-2019 10:06

Postów: +9999
Data rejestracji: 23.01.2010

IP: localhost  
Matador
#2 Drukuj posta   
Dodany dnia 21-06-2011 22:23



Postów: 1355
Pomógł: 34
Wiek: 47
Skąd: Fulnek/Ostrava
Dołączył: 04.02.10

Bardzo dobry mod do testowania w?a?ciwo?ci jezdnych oraz do obserwacji gry cieni w kabinie i na zewn?trz.

Ten mod gor?co polecam! Wink






Edytowane przez Matador dnia 21-06-2011 23:08


Do góry  
KARAS
#3 Drukuj posta   
Dodany dnia 24-07-2011 01:31



Postów: 688
Pomógł: 16
Wiek: 17
Skąd: Cz?stochowa
Dołączył: 26.01.10

Screeny niedzia?aj?... Mo?e kto? poprawi??



Do góry  
Matador
#4 Drukuj posta   
Dodany dnia 24-07-2011 01:46



Postów: 1355
Pomógł: 34
Wiek: 47
Skąd: Fulnek/Ostrava
Dołączył: 04.02.10

Znalaz?em tylko to:

i52.tinypic.com/2uyhlcn.jpg

www.abload.de/img/tt_000172m4j.png






Edytowane przez Matador dnia 24-07-2011 01:47


Do góry  
KARAS
#5 Drukuj posta   
Dodany dnia 24-07-2011 02:00



Postów: 688
Pomógł: 16
Wiek: 17
Skąd: Cz?stochowa
Dołączył: 26.01.10

Dzi?ki Matador Wink



Do góry  
Artur567
#6 Drukuj posta   
Dodany dnia 24-07-2011 02:29



Postów: 482
Pomógł: 14
Wiek: 22
Skąd: Katowice
Dołączył: 16.11.10

Mapa taka sobie. Frown
Dodana jedynie jedna droga która po oko?o 10 min jazdy ko?czy si? terminalem za?adunkowym.
Do obejrzenia AI i rowerzystów jest ok , chocia? mo?na przez nich przenikn??.Wink






Fan projektu POLISH-GTS
Do góry  
Matador
#7 Drukuj posta   
Dodany dnia 24-07-2011 03:45



Postów: 1355
Pomógł: 34
Wiek: 47
Skąd: Fulnek/Ostrava
Dołączył: 04.02.10

Artur, ten mod nie zosta? stworzony dla klasycznej jazdy tak jak na mapie, ale raczej do testowania... ?e by wiedzieli?my, co zgrubnie czeka nas w ETS2, twórca mówi wyra?nie Smile Taka mala degustacja Grin
Gdy we?miemy go w ten sposób, to jest to bardzo dobry mod.






Do góry  
skyline89
#8 Drukuj posta   
Dodany dnia 24-07-2011 18:43



Postów: 408
Pomógł: 15
Wiek: 30
Skąd: ja mam wiedziec
Dołączył: 21.05.10

to mnie zdolowalo po grze WTF ja nie mialem pieszych , rowerzystow i po przejechaniu calej mapy spotkalem 2-3 auta Sad oraz dowiedzialem sie ze nie umiem jezdzic bo cala droga moja Sad a podobalo mi sie tylko to ,ze droga jest woska bo w GTS byly pasy za szerokie a tu sa na "styk" Smile






Mnie tu nie ma tajniak
Do góry  
Matador
#9 Drukuj posta   
Dodany dnia 24-07-2011 18:50



Postów: 1355
Pomógł: 34
Wiek: 47
Skąd: Fulnek/Ostrava
Dołączył: 04.02.10

Ja spotka?em nawet wypadek, ok. 6 samochodów wyprzedzi?o mnie Wink Prawdopodobnie zale?y od sytuacji i szcz??cia Wink






Do góry  
china
#10 Drukuj posta   
Dodany dnia 27-07-2011 04:40



Postów: 74
Dołączył: 27.12.10

A jak tego moda doda???




Do góry  
skyline89
#11 Drukuj posta   
Dodany dnia 27-07-2011 15:56



Postów: 408
Pomógł: 15
Wiek: 30
Skąd: ja mam wiedziec
Dołączył: 21.05.10

jak zwyklego do folderu mod. wybierasz pierwsza misje i wyjezdzasz na droge bo niema tych "scian" Smile

Matador: miales racje odpalilem dre 2 raz i jest pelno ludzi i samochodow Grin zastanawia mnie tylko jedna opcja.. tez przejezdzaja przez was ? bo mnie nie wyprzedzaja tylko jada przezemnie jak bym byl widmo Grin






Edytowane przez skyline89 dnia 27-07-2011 16:01


Mnie tu nie ma tajniak
Do góry  
Bartosz
#12 Drukuj posta   
Dodany dnia 27-07-2011 18:56



Postów: 319
Pomógł: 13
Wiek: 20
Skąd: S?upie 23-310 Modliborzyce
Dołączył: 07.03.10

a mnie wogole nie wyprzedzaj?
a na jakich misjach mo?na wyje?dza? na map? bo ja mog? tylko w pierwszej



Do góry  
skyline89
#13 Drukuj posta   
Dodany dnia 27-07-2011 19:08



Postów: 408
Pomógł: 15
Wiek: 30
Skąd: ja mam wiedziec
Dołączył: 21.05.10

bo mozna tylko na pierwszej ...a wyprzedzaja poza miastem na tej prostej drodze Smile






Mnie tu nie ma tajniak
Do góry  
china
#14 Drukuj posta   
Dodany dnia 28-07-2011 01:32



Postów: 74
Dołączył: 27.12.10

U mnie wszystko pi?knie dzia?a mam dowód http://picturepus...






Edytowane przez china dnia 06-08-2011 03:45
Do góry  
skyline89
#15 Drukuj posta   
Dodany dnia 28-07-2011 02:08



Postów: 408
Pomógł: 15
Wiek: 30
Skąd: ja mam wiedziec
Dołączył: 21.05.10

china nikt nie mowi ,ze niedziala Wink






Mnie tu nie ma tajniak
Do góry  
china
#16 Drukuj posta   
Dodany dnia 29-07-2011 04:24



Postów: 74
Dołączył: 27.12.10

skyline89 no dobra ale niektórzy tak mówi? ?e to ich samochody nie mijaj? albo co? jescze...


Wiadomo?? doklejona (dnia 01-08-2011 11:39)
Koledzy wiecie ju? kiedy b?dzie nast?pna mapka






Edytowane przez china dnia 01-08-2011 17:39
Do góry  
luk1994
#17 Drukuj posta   
Dodany dnia 24-01-2012 17:55



Postów: 2
Dołączył: 21.01.12

Witam
Dlaczego to mi nie dzia?a wkei?em do mod i nic ???




Do góry  
sewi123
#18 Drukuj posta   
Dodany dnia 24-01-2012 19:39



Postów: 685
Pomógł: 16
Dołączył: 12.02.11

To nie jest mod do GTS to pierwsza sprawa.Bo mo?e pomy?la?e?,?e to do GTS.
Gra oryginalna?






Edytowane przez KARAS dnia 24-01-2012 19:57



www3.picturepush.com/photo/a/12801176/oimg/Actros-MP2/modyfikowanyziomek.jpg
Do góry  
Przeskocz do forum:

Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2010 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.
Home | Forum | Redakcja | Kontakt

Copyright © 2010 by GermanTruckSimulator.pl
Projekt i wykonanie: WebStudio
Sklep klocki LEGO |  Forum Symulator Farmy LS2011 |  Katalog SEO |  Katalog WWW |  Katalog stron |  Skrypty PHP |  Gry Java | 
Wyspa Gier |  Tanie Kredyty |  Opisy GG |  Koncerty Imprezy Kluby
stat4u