Matador Siema :) | hjuu1 Przez przypadek zsynchronizowalem zapisane karty nie mozliwe ze ta strona jeszcze dziala :) | adi98 Kiedy? spedza?em tutaj duzo czasu i smutno widzie? martwe forum teraz | adi98 9 lat temu za?o?y?em tutaj konto, od ponad 7 lat mnie tu nie by?o, a strona dalej istnieje | chomikfan Najlepsze czasy, kiedy nikt jeszcze o steamie nie my?la? (*) To ju? nie wróci. | Matador Nie tylko ty i ja, to by?o wspania?e forum i wspaniali ludzie :) | Old Ted ?ezka kr?ci si? w oku i dziwne, ?e strona jeszcze istnieje. Pozdrowienia dla odwiedzaj?cych:) | PatrykGTS Ojojo od 2 lat mnie tu nie bylo, widze ze forum padlo smutne pamietam jak tu spedzalem cale dni :/ | Patrix5 Zgadzam si? z Tob? kolego ! | kasroter Gdyby by?y tez modyfikacje do ETS2 to stronka na 100% by nie upada?.. |
W celu zalogowania się prosimy o podanie poprawnego loginu i hasła. Jeżeli nie masz jeszcze konta, możesz je założyć, by to zrobić kliknij tutaj. Jeżeli zapomniałeś hasła, odzyskaj je. Niektóre elementy strony zostaną udostępnione dopiero po zalogowaniu się.


Loguj / Rejestruj
Iveco Moja Czer? Pauza
25 Stycznia 2022 - 11:02

HOTnews





Zobacz temat
 Drukuj temat
Map v2 edit by goba6372
cezary2811
#1 Drukuj posta   
Dodany dnia 11-11-2012 19:56



Postów: 240
Pomógł: 2
Wiek: 23
Skąd: Nowy Tomy?l
Dołączył: 17.02.12

Map? testowa?em na wersji gry 1.1.3 ETS 2
Foty:
s017.radikal.ru/i405/1211/60/5963869b3b71t.jpg
s56.radikal.ru/i152/1211/e9/ab518e551dcct.jpg
i056.radikal.ru/1211/40/9a649d349ad4t.jpg
s51.radikal.ru/i132/1211/0a/bfd1f0cb89e2t.jpg
s018.radikal.ru/i525/1211/00/d3a3ccc65242t.jpg
s47.radikal.ru/i115/1211/50/2bfce2419365t.jpg
s018.radikal.ru/i514/1211/63/9b5dd335b211t.jpg
i057.radikal.ru/1211/d8/f8d702c19032t.jpg
s017.radikal.ru/i439/1211/dc/05c63ed39896t.jpg
i078.radikal.ru/1211/a0/4cd726608dcct.jpg

Credits:
Autor: goba6372


Link:
Kod widoczny tylko dla użytkowników!

Zapraszam do pobierania!






P.S pozdrawiam wszystkich truckerówszczerbaty i graczyj?zyk
Do góry  
Pan Reklama
Dodany dnia 25-01-2022 11:02

Postów: +9999
Data rejestracji: 23.01.2010

IP: localhost  
KARAS
#2 Drukuj posta   
Dodany dnia 11-11-2012 20:30



Postów: 688
Pomógł: 16
Wiek: 19
Skąd: Cz?stochowa
Dołączył: 26.01.10

Dodaje jakie? nowe trasy?



Do góry  
LUKASOPO
#3 Drukuj posta   
Dodany dnia 11-11-2012 22:36



Postów: 72
Pomógł: 1
Wiek: 40
Skąd: EOP
Dołączył: 16.05.10

Kolego co nowego w tej mapie sa jakies nowe miasta.



Do góry  
Adi17
#4 Drukuj posta   
Dodany dnia 11-11-2012 23:50



Postów: 8
Dołączył: 24.04.11

Mam takie pytanie, skoro masz dost?p do tej mapy, to mo?e mia?by? dost?p do moda zimy który stworzy? goba6372. Widzia?em na jego kanale na youtube ?e takowy mod posiada i wygl?da on ca?kiem fajnie.



Do góry  
cezary2811
#5 Drukuj posta   
Dodany dnia 12-11-2012 00:25



Postów: 240
Pomógł: 2
Wiek: 23
Skąd: Nowy Tomy?l
Dołączył: 17.02.12

Witam!!! Otó? mod dodaje nowe drogi. Co do miast to nie wiem, a modu do zimy nie posiadam bo by?o tylko to Grin. Pozdrawiam!






P.S pozdrawiam wszystkich truckerówszczerbaty i graczyj?zyk
Do góry  
KARAS
#6 Drukuj posta   
Dodany dnia 12-11-2012 00:46



Postów: 688
Pomógł: 16
Wiek: 19
Skąd: Cz?stochowa
Dołączył: 26.01.10

Wi?c dodaj screena z mapy ?eby by?o wida? jakie drogi s? dodane.



Do góry  
Old Ted
#7 Drukuj posta   
Dodany dnia 12-11-2012 01:37



Postów: 1216
Pomógł: 34
Skąd: Europejczyk
Dołączył: 10.04.11

Mam takie pytanie, skoro masz dost?p do tej mapy, to mo?e mia?by? dost?p do moda zimy który stworzy? goba6372. Widzia?em na jego kanale na youtube ?e takowy mod posiada i wygl?da on ca?kiem fajnie.


Nie wiem, gdzie kto? widzia? mod zimy goba6372 do ETS2, bo ja nigdzie na zagranicznych forach nie widzia?em. Jedyny mod zimy jaki widzia?em to autorstwa GOR977. Poni?ej foto + link. Mod nie testowa?em, nawet nie wiem na jakiej wersji dzia?a i czy dzia?a. Je?eli kto? chce spróbowa? to niech pobierze, wypróbuje, oceni i jak dzia?a niech wstawi do DL.
i.imgur.com/0o9TQ.jpg

Kod widoczny tylko dla użytkowników!



Do góry  
cezary2811
#8 Drukuj posta   
Dodany dnia 12-11-2012 01:55



Postów: 240
Pomógł: 2
Wiek: 23
Skąd: Nowy Tomy?l
Dołączył: 17.02.12

KARAS napisa?:
Wi?c dodaj screena z mapy ?eby by?o wida? jakie drogi s? dodane.


Otó? nie mog? zrobi? screena poniewa? mam spowolniony transfer i nie mog? pobra? mapy, a ju? dawno j? usun??em. Za tydzie? powinien by? screen Grin. Pozdrawiam!






P.S pozdrawiam wszystkich truckerówszczerbaty i graczyj?zyk
Do góry  
sewi123
#9 Drukuj posta   
Dodany dnia 12-11-2012 02:03



Postów: 685
Pomógł: 16
Dołączył: 12.02.11

Cezary, podejrzewam, ?e Ty wogóle nie testujesz tych modów.







www3.picturepush.com/photo/a/12801176/oimg/Actros-MP2/modyfikowanyziomek.jpg
Do góry  
Old Ted
#10 Drukuj posta   
Dodany dnia 12-11-2012 02:43



Postów: 1216
Pomógł: 34
Skąd: Europejczyk
Dołączył: 10.04.11

Wi?c dodaj screena z mapy ?eby by?o wida? jakie drogi s? dodane.


Otó? nie mog? zrobi? screena poniewa? mam spowolniony transfer i nie mog? pobra? mapy, a ju? dawno j? usun??em. Za tydzie? powinien by? screen Grin. Pozdrawiam!


Cezary, podejrzewam, ?e Ty wogóle nie testujesz tych modów.


Niestety te? mam takie wra?enie. Wybacz cezary2811, ale widz?, ?e same ch?ci nie wystarcz?. Przypuszczam, ?e wi?kszo?ci przy dodawaniu modów do DL korzystasz z modów i opisów, które s? na polskich forach. Na pewno cz??? z nich wykorzystujesz w grze, ale czy wszystkie testujesz - to w?tpi?. Na zagranicznych forach na których musia?by? si? zarejestrowa? (a chyba jednak si? nie zarejestrowa?e?) jest wiele skinów czy nawet 3 inne przeróbki oryginalnej mapy do ETS2. Modów tych nie ma na polskich forach i tutaj te? ich nie widz?.

Sorry za OT, ale mam nieodparte wra?enie, ?e ma?o kogo ju? obchodzi to forum jak i ETS2 widz?c praktycznie zerow? aktywno?? ca?ej spo?eczno?ci forum. Wiadomo by?o, ?e po wyj?ciu ETS2 nieliczni zostan? przy GTS. Pomimo, ?e zosta? stworzony ca?y dzia? dotycz?cy ETS2 to ma?o kogo to obchodzi. Zastanawiam si? nad ankiet? - kto na forum gra w ETS2, gdy? dla kilku osób nie mam zamiaru po?wi?ca? swojego wolnego czasu.



Do góry  
Stencel
#11 Drukuj posta   
Dodany dnia 12-11-2012 18:12



Postów: 102
Pomógł: 1
Dołączył: 29.10.11

Old Ted napisa?/a:
Mam takie pytanie, skoro masz dost?p do tej mapy, to mo?e mia?by? dost?p do moda zimy który stworzy? goba6372. Widzia?em na jego kanale na youtube ?e takowy mod posiada i wygl?da on ca?kiem fajnie.


Nie wiem, gdzie kto? widzia? mod zimy goba6372 do ETS2, bo ja nigdzie na zagranicznych forach nie widzia?em. Jedyny mod zimy jaki widzia?em to autorstwa GOR977. Poni?ej foto + link. Mod nie testowa?em, nawet nie wiem na jakiej wersji dzia?a i czy dzia?a. Je?eli kto? chce spróbowa? to niech pobierze, wypróbuje, oceni i jak dzia?a niech wstawi do DL.
i.imgur.com/0o9TQ.jpg

Kod widoczny tylko dla użytkowników!


Pobra?em tego moda i musz? stwierdzi? i? jest troch? s?aby. Przejecha?em nie d?ugi odcinek i wygl?da to jakby zima albo sie ju? ko?czy?a albo jakby ?nieg pada? przez par? godzin i si? ju? roztapia?. pobocza s? albo normalne, albo maj? troszeczk? ?niegu, niektóre rodzaje dróg nie s? o?nie?one, nie odczu?em zmiany w fizyce. Najlepiej poczeka? jeszcze troch? na jeki? lepszy mod. Dzia?a na wersji 1.0.5.



Do góry  
cezary2811
#12 Drukuj posta   
Dodany dnia 12-11-2012 22:28



Postów: 240
Pomógł: 2
Wiek: 23
Skąd: Nowy Tomy?l
Dołączył: 17.02.12

Old Ted napisa?:
Niestety te? mam takie wra?enie. Wybacz cezary2811, ale widz?, ?e same ch?ci nie wystarcz?. Przypuszczam, ?e wi?kszo?ci przy dodawaniu modów do DL korzystasz z modów i opisów, które s? na polskich forach. Na pewno cz??? z nich wykorzystujesz w grze, ale czy wszystkie testujesz - to w?tpi?. Na zagranicznych forach na których musia?by? si? zarejestrowa? (a chyba jednak si? nie zarejestrowa?e?) jest wiele skinów czy nawet 3 inne przeróbki oryginalnej mapy do ETS2. Modów tych nie ma na polskich forach i tutaj te? ich nie widz?.


Otó? chcia?bym og?osi?, ?e ja jako UpLinker na naszym forum nie testuj? wszyskich modów wstawianych do D/L przeze mnie. Przyznaj? si?, ?e na, niektórych forach nie jestem zarejetrowany ze wzgl?dów technicznych Sad . Mody, których nie testuj? to mody, w których na innych forach jest opisane, ?e by?y testowane. Poprawi? to i zaczn? wszystkie mody testowa?Wink . Poza tym Old Ted to wydaje mi si?, ?e nie tylko ja jestem UpLinkerem na forum i inni te? mog? co? robi? w sprawach modów. Jeszcze raz og?aszam, ?e poprawi? si? wobec forum.
sewi123 napisa?:
Cezary, podejrzewam, ?e Ty wogóle nie testujesz tych modów.


Otó? sewi123 mylisz si? bo, niektóre mody wymagaj? sprawdzenia przeze mnie, a i wi?kszo?? z nich czyli jakie? 8/9 jest przeze mnie testowane wi?c bez obaw. P.S bardzo was lubi? ch?opaki, ale prosz? u?ywajcie mojego nicku (cezary2811) bo nie lubi? jak si? na mnie mówi wprost po imieniu (wol? pseudo lub nick (w którym niestety jest moje imi? Grin) ). Pozdrawiam!






P.S pozdrawiam wszystkich truckerówszczerbaty i graczyj?zyk
Do góry  
Mephic
#13 Drukuj posta   
Dodany dnia 13-11-2012 14:16



Postów: 375
Pomógł: 6
Dołączył: 24.01.11

Panowie - fakty s? takie. Modów s? setki, a uplinkerów tu ma?o. Poniewa? forum ma potencja? - uwa?am, ?e damy rad? poci?gn?? to dalej razem. Postaram si? w miar? mo?liwo?ci testowa? uplinkowane tu mody, oraz uplinkowa? te testowane przeze mnie. Nie mam du?o czasu ale to pierwsze forum sim-truckerskie na jakie trafi?em - nie odpuszcz? wi?c tak ?atwo. Smile W kupie si?a - jak jest mod uplinkowany niech kto? pobiera i wrzuca screeny. Nie ma co zrzuca? wszystkiego na uplinkera, tymbardziej, ?e robi to dobrowolnie.



Do góry  
US Trucker
#14 Drukuj posta   
Dodany dnia 13-11-2012 17:34



Postów: 214
Pomógł: 14
Dołączył: 02.02.11

Spokojnie, ?e damy rad?. Jak nie my to kto?!
Nie ka?dy mod musi by? od razu testowany, ?eby go umie?ci? na forum. Bo niby jak uplinker ma przetestowa? map? albo jak?? wi?ksz? modyfikacje? Po to s? inni u?ytkownicy i po to jest forum aby wymienia? swoje pogl?dy odno?cie wad czy zalet danej zmiany a nie po to aby obwinia? si? za to ze kto? go nie testowa?.
Szeroko?ci panowie i but na gaz. Byle do przodu aby otaczaj?cy ?wiat mkn?? z pr?dko?ci? 90km/h.




Do góry  
sewi123
#15 Drukuj posta   
Dodany dnia 13-11-2012 19:49



Postów: 685
Pomógł: 16
Dołączył: 12.02.11

Ale nikt go nie obwinia.
Ko?czmy t? rozmowe.







www3.picturepush.com/photo/a/12801176/oimg/Actros-MP2/modyfikowanyziomek.jpg
Do góry  
tompiorko
#16 Drukuj posta   
Dodany dnia 26-11-2012 15:30



Postów: 10
Dołączył: 12.02.12

Hej,
zawarto?? tej wrzutki po rozpakowaniu to plik z rozszerzeniem .mbd . Czy tak ma by? ?



Do góry  
Przeskocz do forum:

Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2010 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.
Home | Forum | Redakcja | Kontakt

Copyright © 2010 by GermanTruckSimulator.pl
Projekt i wykonanie: WebStudio
Sklep klocki LEGO |  Forum Symulator Farmy LS2011 |  Katalog SEO |  Katalog WWW |  Katalog stron |  Skrypty PHP |  Gry Java | 
Wyspa Gier |  Tanie Kredyty |  Opisy GG |  Koncerty Imprezy Kluby
stat4u