Matador Siema :) | hjuu1 Przez przypadek zsynchronizowalem zapisane karty nie mozliwe ze ta strona jeszcze dziala :) | adi98 Kiedy? spedza?em tutaj duzo czasu i smutno widzie? martwe forum teraz | adi98 9 lat temu za?o?y?em tutaj konto, od ponad 7 lat mnie tu nie by?o, a strona dalej istnieje | chomikfan Najlepsze czasy, kiedy nikt jeszcze o steamie nie my?la? (*) To ju? nie wróci. | Matador Nie tylko ty i ja, to by?o wspania?e forum i wspaniali ludzie :) | Old Ted ?ezka kr?ci si? w oku i dziwne, ?e strona jeszcze istnieje. Pozdrowienia dla odwiedzaj?cych:) | PatrykGTS Ojojo od 2 lat mnie tu nie bylo, widze ze forum padlo smutne pamietam jak tu spedzalem cale dni :/ | Patrix5 Zgadzam si? z Tob? kolego ! | kasroter Gdyby by?y tez modyfikacje do ETS2 to stronka na 100% by nie upada?.. |
W celu zalogowania się prosimy o podanie poprawnego loginu i hasła. Jeżeli nie masz jeszcze konta, możesz je założyć, by to zrobić kliknij tutaj. Jeżeli zapomniałeś hasła, odzyskaj je. Niektóre elementy strony zostaną udostępnione dopiero po zalogowaniu się.


Loguj / Rejestruj
Iveco Moja Czer? Pauza
03 Marca 2021 - 07:32

HOTnews





Zobacz temat
 Drukuj temat
Autobus MAN
Matador
#1 Drukuj posta   
Dodany dnia 26-05-2010 21:25



Postów: 1355
Pomógł: 34
Wiek: 49
Skąd: Fulnek/Ostrava
Dołączył: 04.02.10

Sprawdzone w wersji 1.02 - 1.04.

Credits:
Sanok (konwert)
Kinst (dostosowanie do traffic)


lh3.ggpht.com/_WKIV8lU_Crs/S_0rcwWKLfI/AAAAAAAAA1U/xEAPy4DlL18/s720/gts_00168.jpg

lh4.ggpht.com/_WKIV8lU_Crs/S_0rfYpdqVI/AAAAAAAAA1c/GZnJL4wPhhA/s720/gts_00009.jpg

Kod widoczny tylko dla użytkowników!






Edytowane przez Matador dnia 12-06-2010 19:29


Do góry  
Pan Reklama
Dodany dnia 03-03-2021 07:32

Postów: +9999
Data rejestracji: 23.01.2010

IP: localhost  
damianszeliga123456
#2 Drukuj posta   
Dodany dnia 27-05-2010 01:26



Postów: 1
Dołączył: 04.05.10

co ona zast?puje




Do góry  
Matador
#3 Drukuj posta   
Dodany dnia 27-05-2010 01:48



Postów: 1355
Pomógł: 34
Wiek: 49
Skąd: Fulnek/Ostrava
Dołączył: 04.02.10

Jest "AI", tj. ruch wokó? ciebie Wink






Do góry  
schumi1331
#4 Drukuj posta   
Dodany dnia 29-05-2010 20:43



Postów: 121
Pomógł: 1
Skąd: Bonn
Dołączył: 08.03.10

a nie ma jakiejs readme, co??

bo chcia?bym doda? do mojego forum...



Do góry  
jardik
#5 Drukuj posta   
Dodany dnia 06-06-2010 01:57



Postów: 13
Wiek: 66
Skąd: Bruntál - Morava
Dołączył: 01.02.10

Matador napisa?/a:
Jest "AI", tj. ruch wokó? ciebie Wink


No já kdy? ho dám do hry,m? p?epí?e MAn--A--(mám tam daný t?ínapravový )



Do góry  
Matador
#6 Drukuj posta   
Dodany dnia 10-06-2010 23:26



Postów: 1355
Pomógł: 34
Wiek: 49
Skąd: Fulnek/Ostrava
Dołączył: 04.02.10

Zast?puje ten autobus jeszcze komu? Man A oprócz jardika?






Do góry  
carmine2812
#7 Drukuj posta   
Dodany dnia 11-06-2010 02:46



Postów: 25
Skąd: RJA Jaros?aw
Dołączył: 19.02.10

nie nie @matador ja to mam noralnie jako AI



Do góry  
Matador
#8 Drukuj posta   
Dodany dnia 11-06-2010 02:54



Postów: 1355
Pomógł: 34
Wiek: 49
Skąd: Fulnek/Ostrava
Dołączył: 04.02.10

jardik, spróbuj usun?? wszystkie inne mody z folderu "mod", tam b?dzie Twój problem Wink Je?li nie masz ?adnych innych modów, to nie rozumiem...






Do góry  
Nesta
#9 Drukuj posta   
Dodany dnia 11-06-2010 22:23



Postów: 2
Dołączył: 11.06.10

Czy mo?na nim wozi? ludzi zamiast naep ???my?li



Do góry  
Matador
#10 Drukuj posta   
Dodany dnia 12-06-2010 01:13



Postów: 1355
Pomógł: 34
Wiek: 49
Skąd: Fulnek/Ostrava
Dołączył: 04.02.10

Grin ... nie mo?na ludzi wozi?, ten autobus jest AI.






Edytowane przez Matador dnia 12-06-2010 01:36


Do góry  
Nesta
#11 Drukuj posta   
Dodany dnia 12-06-2010 01:50



Postów: 2
Dołączył: 11.06.10

hehe dzi?uje Ci MatadorGrin



Do góry  
adi9998
#12 Drukuj posta   
Dodany dnia 14-07-2010 19:57



Postów: 7
Dołączył: 05.07.10

Mi zast?puje Man A



Do góry  
sebocis
#13 Drukuj posta   
Dodany dnia 14-07-2010 21:49



Postów: 171
Pomógł: 2
Wiek: 25
Skąd: Gorzów Wielkopolski
Dołączył: 11.07.10

adi9998 napisa?/a:
Mi zast?puje Man A

Nie mo?liwe my?li






Pomagam tylko na forum Smile
NA TYM FORUM NIE TOLERUJEMY PIRACTWA!
FAQ - Tu znajdziesz odpowiedzi na najcz??ciej zadawane pytania. <---KLIKNIJ
Do góry  
piterf2134
#14 Drukuj posta   
Dodany dnia 03-10-2010 23:49



Postów: 8
Dołączył: 03.10.10

plik trzeba do modów wrzuci? ,tak???



Do góry  
dan
#15 Drukuj posta   
Dodany dnia 04-10-2010 00:04



Postów: 20
Pomógł: 2
Wiek: 24
Skąd: Tylicz
Dołączył: 26.01.10

Tak



Do góry  
piterf2134
#16 Drukuj posta   
Dodany dnia 04-10-2010 00:24



Postów: 8
Dołączył: 03.10.10

mi nie dzia?? cho? nie mam w folderze mod ?adnych modów .pomocy >>>




Wiadomo?? doklejona (dnia 03-10-2010 19:26)
a mo?e macie jakie? linki z autobusami do gts????
piszcie






Edytowane przez piterf2134 dnia 04-10-2010 00:26
Do góry  
Matador
#17 Drukuj posta   
Dodany dnia 04-10-2010 00:33



Postów: 1355
Pomógł: 34
Wiek: 49
Skąd: Fulnek/Ostrava
Dołączył: 04.02.10

Ten bus jest AI (ruch wokó? ciebie), nie mo?na go kupi? u sprzedawcy. I mod dzia?a na 100%.






Edytowane przez Matador dnia 04-10-2010 00:38


Do góry  
mateo26
#18 Drukuj posta   
Dodany dnia 11-01-2011 20:51



Postów: 61
Wiek: 22
Skąd: Z domu
Dołączył: 30.10.10

Ja moge kupic w salonie gdy weszlem do salonu to kupilem go i jezdzilem zamienial MANA klasy C Wink







Scania jest bogiem
Droga na?ogiem
Kobieta to podstawa i Jasna jest sprawa. Wink
www.germantrucksimulator.pl/images/wspolpraca/reklama/userbar1.gif

www.germantrucksimulator.pl/images/wspolpraca/reklama/banner450_100.png

Je?li Ci pomog?em zaznacz takie ko?o ratunkowe pod moim postem.
Do góry  
Przeskocz do forum:

Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2010 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.
Home | Forum | Redakcja | Kontakt

Copyright © 2010 by GermanTruckSimulator.pl
Projekt i wykonanie: WebStudio
Sklep klocki LEGO |  Forum Symulator Farmy LS2011 |  Katalog SEO |  Katalog WWW |  Katalog stron |  Skrypty PHP |  Gry Java | 
Wyspa Gier |  Tanie Kredyty |  Opisy GG |  Koncerty Imprezy Kluby
stat4u