hjuu1 Bo powiem wam wtedy bylem malo aktywny na tym forum wiec moze dlatego Old Ted | Old Ted hjuu1 - pozdro choc Ciebie nie kojarze. | Old Ted Matador cze?? - tak to by?y czasy:) Przej?cie na dx12 wyjdzie nam na dobre - tak s?dz?. | hjuu1 PRzejscie na dx12 moze = sie z przepisaniem silnika graf. co moze dac lepsza garfike + RTX moze | Matador Pozdrawiam hjuu1 :) masz racje, pomine znaki specjalne. Ciekaw jestem zmian w ETS2. Czy uwazacie, ze przejscie z directx11 na 12 bedzie powazna aktualizacja? | hjuu1 Hejka Matador i Old Ted mam nadzieje iz dzien wam dobrze mija :) (Dalej bez polskich znakow) | Matador Cze?? Old Ted :) forum LKW jest wy??czone, wszyscy s? na Facebooku, to tak?e nale?y ju? do przesz?o?ci. Ale to by?y dobre czasy :) | Old Ted Cze?? Matador:) Sentyment pozosta?:) Co sta?o si? z czesk? stron? gdzie by?e? i Ty i min, ja? | Matador Siema Old Ted :) | Old Ted Hejka do tych co tu zagl?daj?:D Dziwne, ?e jeszcze strona dzia?a. Pozdrowienia Matador:) |
W celu zalogowania się prosimy o podanie poprawnego loginu i hasła. Jeżeli nie masz jeszcze konta, możesz je założyć, by to zrobić kliknij tutaj. Jeżeli zapomniałeś hasła, odzyskaj je. Niektóre elementy strony zostaną udostępnione dopiero po zalogowaniu się.


Loguj / Rejestruj
Iveco Moja Czer? Pauza
25 Lipca 2024 - 04:44

HOTnews





Zobacz temat
 Drukuj temat
Reiskorn Map 1.11 by Reislord + patch
skyline89
#121 Drukuj posta   
Dodany dnia 02-02-2012 01:00



Postów: 408
Pomógł: 15
Wiek: 35
Skąd: ja mam wiedziec
Dołączył: 21.05.10

pare postow wyzej Old Ted podal linki do mapy .






Mnie tu nie ma tajniak
Do góry  
Pan Reklama
Dodany dnia 25-07-2024 04:44

Postów: +9999
Data rejestracji: 23.01.2010

IP: localhost  
Pawcio656
#122 Drukuj posta   
Dodany dnia 04-02-2012 00:29



Postów: 8
Wiek: 29
Dołączył: 29.01.11

Mo?e kto? wrzuci? ten plik na hellshare albo na inny server tylko ?eby mi nie pobiera?o po 30KB/s PLIS






Edytowane przez Pawcio656 dnia 04-02-2012 00:31
Do góry  
KARAS
#123 Drukuj posta   
Dodany dnia 04-02-2012 01:54



Postów: 688
Pomógł: 16
Wiek: 22
Skąd: Cz?stochowa
Dołączył: 26.01.10

Jak masz wolnego neta to Ci niepomo?e inny serwer.



Do góry  
Pawcio656
#124 Drukuj posta   
Dodany dnia 04-02-2012 01:57



Postów: 8
Wiek: 29
Dołączył: 29.01.11

ja mam tp 6MB



Do góry  
KARAS
#125 Drukuj posta   
Dodany dnia 04-02-2012 02:00



Postów: 688
Pomógł: 16
Wiek: 22
Skąd: Cz?stochowa
Dołączył: 26.01.10

?e masz takiego neta to nie znaczy ?e b?dzie si? szybko ?ci?ga?o. Mi leci z max pr?dko?ci?.



Do góry  
Pawcio656
#126 Drukuj posta   
Dodany dnia 04-02-2012 02:15



Postów: 8
Wiek: 29
Dołączył: 29.01.11

no a mi ?miga po 30kb Pfft



Do góry  
dymex297
#127 Drukuj posta   
Dodany dnia 11-02-2012 03:00



Postów: 1
Dołączył: 27.01.11

Na 1.02 niestety nie dzia?a. p?acz Szkoda!



Do góry  
polmaN
#128 Drukuj posta   
Dodany dnia 12-02-2012 19:42



Postów: 1
Dołączył: 12.02.12

zobaczymy czy zadzia?a Wink



Do góry  
XxTrakerXx
#129 Drukuj posta   
Dodany dnia 12-02-2012 19:45



Postów: 65
Dołączył: 07.05.11

Dzia?a na 1.32
mi pobra?o normalnie mam orange 6mb/s czyli to samo co neo tylko pod inn? nazw?

Wiadomo?? doklejona (dnia 12-02-2012 14:16)
wywala przy ?adowaniu mapki






Edytowane przez XxTrakerXx dnia 12-02-2012 20:16
Do góry  
zibi347
#130 Drukuj posta   
Dodany dnia 20-02-2012 05:29



Postów: 5
Dołączył: 11.11.11

Ziomeczki wszystko mi dzia?a poprawnie wczytuje i wgl tylko czemu np chce jecha? do warszawy czy do gorzowa i mi si? mapa ko?czy ?? Musz? wbi? ten 5 lvl ?eby móc jezdzi? po Polsce czy to jest jaki? b??d ?? Zaznaczam ?e posiadam orygina? wersja 1.04



Do góry  
Michal_Aniol
#131 Drukuj posta   
Dodany dnia 20-02-2012 13:08



Postów: 243
Pomógł: 23
Wiek: 26
Skąd: Che?m
Dołączył: 26.04.11

zini347, mapa jest ci?gle robiona. Nie s? zrobione wszystkie miasta ?wiata, w Polsce tylko niektóre s? uko?czone. W nast?pnych wersjach mapy spodziewaj si? dróg do miast tych Smile



Do góry  
zibi347
#132 Drukuj posta   
Dodany dnia 20-02-2012 16:24



Postów: 5
Dołączył: 11.11.11

Aha dzi?ki ziomek bo po prostu jecha?em przejecha?em granic? Niemiec z Polsk? dojecha?em do Poznania i chcia?em jecha? do Warszawy to nagle mi si? droga sko?czy?a i polecia?em w dó? hehe xD Sory ziomki to mam jeszcze ostatnie pytanko ile aktualnie jest miast w Polsce w tej mapie ?? u mnie tylko Szczecin , Wroc?aw i Pozna? dalej jest koniec mapki jak jest u was ?






Edytowane przez zibi347 dnia 22-02-2012 00:10
Do góry  
cersin
#133 Drukuj posta   
Dodany dnia 04-03-2012 21:12



Postów: 7
Dołączył: 17.07.10

Witam
Mój kolega ma problem.
Jak tam wjecha??
B??d mapy xD Jecha? po 100 ty?.
iv.pl/images/85990345317925280530_thumb.jpg



Do góry  
Valium
#134 Drukuj posta   
Dodany dnia 04-03-2012 21:15



Postów: 453
Pomógł: 17
Wiek: 29
Dołączył: 26.01.10

To jest gdzie? w Szwecji prawda? Te? tak mia?em. Jecha?em specjalnie po gabaryt i nie mog?em tam wjecha?.






Je?eli Ci pomog?em, naci?nij ko?o ratunkowe.
Do góry  
cersin
#135 Drukuj posta   
Dodany dnia 04-03-2012 21:20



Postów: 7
Dołączył: 17.07.10

Kalmar, wida? na obrazku



Do góry  
MrAudi
#136 Drukuj posta   
Dodany dnia 04-03-2012 22:28



Postów: 4
Dołączył: 04.03.12

To mo?e u?yj kamery 0?



Do góry  
Valium
#137 Drukuj posta   
Dodany dnia 04-03-2012 22:29



Postów: 453
Pomógł: 17
Wiek: 29
Dołączył: 26.01.10

Mia?em dok?adnie to samo tam.






Je?eli Ci pomog?em, naci?nij ko?o ratunkowe.
Do góry  
Gaunt
#138 Drukuj posta   
Dodany dnia 04-03-2012 23:01



Postów: 340
Pomógł: 15
Wiek: 33
Skąd: Gorzyce/Sandomierz/Tarnobrzeg
Dołączył: 23.06.11

zibi347 tak sa narazie tylko te 3 miasta w Polsce..



Do góry  
discostillsucks
#139 Drukuj posta   
Dodany dnia 06-03-2012 01:50



Postów: 4
Dołączył: 28.12.11

Witam
Mój kolega ma problem.
Jak tam wjecha??
B??d mapy xD Jecha? po 100 ty?.

Kod widoczny tylko dla użytkowników!
pobra? i doda? do katalogu mod






Edytowane przez Matador dnia 06-03-2012 08:18
Do góry  
Michal_Aniol
#140 Drukuj posta   
Dodany dnia 06-03-2012 04:00



Postów: 243
Pomógł: 23
Wiek: 26
Skąd: Che?m
Dołączył: 26.04.11

Dobrze tylko zastanów si? co ty nam da?e? yeah To jest opis b??du w grze dok?adnie okienka tego b??du. Jest dok?adnie opisane yeah a nam chodzi o b??dy w samym sercu gry j?zyk



Do góry  
Przeskocz do forum:

Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2010 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.
Home | Forum | Redakcja | Kontakt

Copyright © 2010 by GermanTruckSimulator.pl
Projekt i wykonanie: WebStudio
Sklep klocki LEGO |  Forum Symulator Farmy LS2011 |  Katalog SEO |  Katalog WWW |  Katalog stron |  Skrypty PHP |  Gry Java | 
Wyspa Gier |  Tanie Kredyty |  Opisy GG |  Koncerty Imprezy Kluby
stat4u