chomikfan Najlepsze czasy, kiedy nikt jeszcze o steamie nie my?la? (*) To ju? nie wróci. | Matador Nie tylko ty i ja, to by?o wspania?e forum i wspaniali ludzie :) | Old Ted ?ezka kr?ci si? w oku i dziwne, ?e strona jeszcze istnieje. Pozdrowienia dla odwiedzaj?cych:) | PatrykGTS Ojojo od 2 lat mnie tu nie bylo, widze ze forum padlo smutne pamietam jak tu spedzalem cale dni :/ | Patrix5 Zgadzam si? z Tob? kolego ! | kasroter Gdyby by?y tez modyfikacje do ETS2 to stronka na 100% by nie upada?.. | DAFPOL Szkoda ?e strona ju? "upada" :( | Matador Siedzi siedzi :) jak leci? :) | kasroter No ju? prawie nikt tu nie siedzi | cezary2811 Szkoda, ?e strona ,,wygasa' ;( |
W celu zalogowania się prosimy o podanie poprawnego loginu i hasła. Jeżeli nie masz jeszcze konta, możesz je założyć, by to zrobić kliknij tutaj. Jeżeli zapomniałeś hasła, odzyskaj je. Niektóre elementy strony zostaną udostępnione dopiero po zalogowaniu się.


Loguj / Rejestruj
Iveco Moja Czer? Pauza
15 Grudzień 2018 - 13:31

HOTnews





Zobacz temat
 Drukuj temat
GTS Big Map 9.3 + ogromny modpack
Mephic
#1 Drukuj posta   
Dodany dnia 29-01-2012 20:27



Postów: 375
Pomógł: 6
Dołączył: 24.01.11

img52.imageshack.us/img52/7622/mapafv.th.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Tym razem co? dla koneserów modyfikacji kompletnych. Mapa GTS Big Map By Mario w wersji 9.3 + modpack.

Kod widoczny tylko dla użytkowników!

Paczka mo?e wymaga? ?ci?gania w partiach (tj. wpisywania captcha podczas downloadu)

UWAGA - zaleca si? gr? na niemieckiej wersji gry (ale mo?e kto? spróbowa? na polskiej)

Wymagany patch: 1.32

Gra NIE DZIA?A z ?adnym innym patchem z tym modem.

Autorzy: Merlinita (kompilacja), Mephic (dodatkowe modyfikacje, ruch AI, usprawnienia), Mario (mapa), Mr_Zer, Lkwaner, Ventyres, sheryO, OLS, Kamaz, Igor, Lonestranger, Paffalek, CZak, Wombat, Roadhunter i wielu innych.

UWAGA - mod nie jest pobrany z ?adnego polskiego forum - UWAGA

UWAGA - mod publikowany wy??cznie dla germantrucksimulator.pl. - UWAGA

Lista zmian:

- Mario Big Europa Map 1.32_9.3 + przeróbki i usprawnienia
- 180 nowych, przerobionych ci?gników!!!
- 61 nowych interiorów!!!
- 120 samodzielnych naczep i ponad 140 ?adunków
- Przerobiono oznakowanie na drogach (w wielu krajach znaki ró?ni? si? od siebie)
- Prawdziwe nazwy firm i prawdziwe naczepy
-Nowy ruch AI (wiele samochodów, standardowe trucki - istnieje w sieci wersja z dodatkowymi truckami, jednak powoduje ona crash i ogromne problemy z wydajno?ci?, dlatego podmieni?em paczk? na moj?)
- Ka?da ze 180 ci??arówek posiada swoje w?asne w?a?ciwo?ci jezdne itp. -> ka?d? je?dzi si? inaczej!!!
- Przerobiona ekonomia, ni?sze mandaty.
- Nowe skrzynie biegów
- Mod na ci??ko?? naczep (?adunki oznaczone X - nie zbli?aj si? je?li nie masz przynajmniej 450 KM) (?adunki oznaczone XX - minimum 500 KM)
- Trucki maj? realistyczn? moc i moment obrotowy.
- Nowy interfejs
-Realistyczne zdj?cia trucków w mailowych ofertach
- nowe budynki
-nowe warsztaty i salony
-chmury HD
-studzienki
-nowe granice pa?stw
-nowe, realistyczne ?wiat?a
...
i...
wiele innych :)


Nie stosowa? ?adnych innych modów!!!

Paczka jest kompletna i maksymalnie urealistycznia gr?.
Wymagania:
Minimum 9,5 GB miejsca na dysku. Minimum 4 GB RAM. Procesor - minimum 2,5 GHz (2 rdzeniowy)

Gra ?aduje si? d?ugo (oko?o 5 minut przy s?abszych komputerach). Warto zaczeka?!!!

Paczka wa?y prawie pó?tora gigabajta - po rozpakowaniu ponad dziewi??!!!






Edytowane przez Matador dnia 29-01-2012 20:31
Do góry  
Pan Reklama
Dodany dnia 15-12-2018 13:31

Postów: +9999
Data rejestracji: 23.01.2010

IP: localhost  
Bartosz
#2 Drukuj posta   
Dodany dnia 29-01-2012 20:34



Postów: 319
Pomógł: 13
Wiek: 19
Skąd: S?upie 23-310 Modliborzyce
Dołączył: 07.03.10

Hmm jak by kto? mia? wi?cej fotek albo jaki? filmik to bym si? skusi? bo nie zabardzo wiem czy jest dobra ta mapka
Mephic a jakie s? mi?dzy innymi te 180 ci??arówek? xD

A i jak z ddrogami w Polsce - autostrady czy jednopasmówki?






Edytowane przez Bartosz dnia 29-01-2012 20:36
Do góry  
sewi123
#3 Drukuj posta   
Dodany dnia 29-01-2012 20:49



Postów: 685
Pomógł: 16
Dołączył: 12.02.11

?aa...Zapowiada si? ?wietnie,ale mój komp tego nie udzwignie ;/ Musze zainstalowa? GTS na laptopie Grin







www3.picturepush.com/photo/a/12801176/oimg/Actros-MP2/modyfikowanyziomek.jpg
Do góry  
DAFISTA
#4 Drukuj posta   
Dodany dnia 29-01-2012 20:55



Postów: 2
Dołączył: 24.09.11

taaa
a ja bym pobra? ale rapidshare p?atny
nie ma ktos innego linka??




Do góry  
tomusiek98
#5 Drukuj posta   
Dodany dnia 29-01-2012 21:07



Postów: 296
Pomógł: 17
Wiek: 20
Skąd: Suwa?ki
Dołączył: 21.02.10

@DAFISTA rapid nie jest p?atny. Wciskasz "save file on your computer" (czy co? takiego). To jest na samym ?rodku na zielonym tle.



Do góry  
LUKASOPO
#6 Drukuj posta   
Dodany dnia 29-01-2012 21:12



Postów: 72
Pomógł: 1
Wiek: 37
Skąd: EOP
Dołączył: 16.05.10

Kolego dlaczego piszesz ze jest potrzebny patch 1.32 jak jest do niemieckiej wersij 1.31 nie rozumiem.



Do góry  
Mephic
#7 Drukuj posta   
Dodany dnia 29-01-2012 22:09



Postów: 375
Pomógł: 6
Dołączył: 24.01.11

Kod widoczny tylko dla użytkowników!

Do niemieckiej równie? jest 1.32.

Rapidshare nie jest p?atny.

Screenów nie mam teraz czasu wrzuca? ale zaufajcie na s?owo :)

Je?li chodzi o drogi w Polsce - tu niestety najmniej realistycznie. Ale traci to znaczenie przy innych drogach :)



Do góry  
man 1980
#8 Drukuj posta   
Dodany dnia 29-01-2012 22:38



Postów: 73
Wiek: 38
Skąd: Rybnik-Boguszowice. O?
Dołączył: 27.01.10

Ja t? mapke prztestuje u siebie na ppolskiej wersji 1.32 a jak da rade to wrzuce fotki



Do góry  
wyborowa
#9 Drukuj posta   
Dodany dnia 29-01-2012 23:41



Postów: 170
Pomógł: 3
Wiek: 28
Skąd: Warszawa/?uków
Dołączył: 19.10.10

Ta edycja mapy u mnie ju? niestety nie dzia?a, za ma?o RAM-u w laptopie [2GB]. Próbowa?em jeszcze co? usun?? ale nic z tego, musz? obej?? si? smakiem Sad






Edytowane przez wyborowa dnia 29-01-2012 23:42
Do góry  
Damistrz
#10 Drukuj posta   
Dodany dnia 29-01-2012 23:43



Postów: 187
Pomógł: 2
Wiek: 21
Skąd: Murowana Go?lina
Dołączył: 14.11.10

A czy w Anglii jest ruch lewostronny? A tak to mapa wygl?da super XD






"By? Truckerem - to co? wi?cej ni? tylko prowadzi? ci??arówk?..."

"By? kierowc? - Pasja, styl ?ycia i marzenia..."

"Wiele serc, jedno ?ycie - ci??arówki ponad ?ycie!"

- Gdzie by?e? tak d?ugo?
- W komisariacie. Zatrzymali mnie, za wolno jecha?em.
- Od kiedy to zatrzymuj? za woln? jazd??
- Radiowóz mnie dogoni?...

..::>>>Jest jedna rzecz dla której warto ?y? CI??ARÓWKI i nie zmienia si? nicSmile...:::<<<<

------------------------------------------------------
Moje Filmiki: http://germantrucksimulator.pl/forum/viewthread.php?thread_id=3009
Do góry  
DAFISTA
#11 Drukuj posta   
Dodany dnia 30-01-2012 00:08



Postów: 2
Dołączył: 24.09.11

tomusiek98 dzieki kolego Grin



Do góry  
Dawid_Scania
#12 Drukuj posta   
Dodany dnia 30-01-2012 00:29



Postów: 33
Pomógł: 1
Wiek: 25
Skąd: Barcelona
Dołączył: 01.01.12

Dzia?a na pl czy nie?



Do góry  
Old Ted
#13 Drukuj posta   
Dodany dnia 30-01-2012 00:50



Postów: 1216
Pomógł: 34
Skąd: Europejczyk
Dołączył: 10.04.11

Mi si? uruchomi?a przed chwil? w pl ale zobaczymy jak b?dzie dalej, bo jeszcze nie wyjecha?em na pierwszy kurs.



Do góry  
man 1980
#14 Drukuj posta   
Dodany dnia 30-01-2012 00:58



Postów: 73
Wiek: 38
Skąd: Rybnik-Boguszowice. O?
Dołączył: 27.01.10

ja tez obejde si? smakiem i nie zagram Sad



Do góry  
RedDevill
#15 Drukuj posta   
Dodany dnia 30-01-2012 01:15



Postów: 17
Dołączył: 19.02.11

Mod by? ju? na innym forum i dzia?a w pe?ni poprawnie tylko na niemieckiej wersji gry (w polskiej zadzia?a tylko do odwiezienia pierwszego ?adunku). Do tego strasznie muli kompa.
No ale jak kto? ma mocny sprz?t i niemieck? wersj? to szczerze polecam! Wink



Do góry  
pat
#16 Drukuj posta   
Dodany dnia 30-01-2012 02:00



Postów: 6
Dołączył: 10.10.11

a ja w??czam gr? bior? nowa kariera wybieram sobie np Polsk? za?aduje si? do ko?ca ii dupa ii nic dalej si? nie dzieje pomo?e kto? ? ;> z góry dzi?ki ! Grin



Do góry  
Damistrz
#17 Drukuj posta   
Dodany dnia 30-01-2012 02:03



Postów: 187
Pomógł: 2
Wiek: 21
Skąd: Murowana Go?lina
Dołączył: 14.11.10

A jak? masz wersj? gry i czy masz jeszcze inne mody?






"By? Truckerem - to co? wi?cej ni? tylko prowadzi? ci??arówk?..."

"By? kierowc? - Pasja, styl ?ycia i marzenia..."

"Wiele serc, jedno ?ycie - ci??arówki ponad ?ycie!"

- Gdzie by?e? tak d?ugo?
- W komisariacie. Zatrzymali mnie, za wolno jecha?em.
- Od kiedy to zatrzymuj? za woln? jazd??
- Radiowóz mnie dogoni?...

..::>>>Jest jedna rzecz dla której warto ?y? CI??ARÓWKI i nie zmienia si? nicSmile...:::<<<<

------------------------------------------------------
Moje Filmiki: http://germantrucksimulator.pl/forum/viewthread.php?thread_id=3009
Do góry  
pat
#18 Drukuj posta   
Dodany dnia 30-01-2012 02:35



Postów: 6
Dołączył: 10.10.11

no w?a?nie mam 1.31 ii to chyba dlatego a raczej na pewno ;/ a wersji 1.32 nie mog? znale?? ; /////



Do góry  
Old Ted
#19 Drukuj posta   
Dodany dnia 30-01-2012 02:42



Postów: 1216
Pomógł: 34
Skąd: Europejczyk
Dołączył: 10.04.11

Mi jak na razie w pl dzia?a. Mam 3 GB RAM i procesor 3 GHz (2 rdzeniowy). Faktem jest, ?e zapis wczytuje mi si? oko?o 4 min. oraz od czasu do czasu gra mi przycina na par? sekund (to pewnie przez te tylko 3 GB RAM) ale dzia?a. Wcze?niej gra?em na mapie Mario 9.1 w?oska wersja by Cobra11 i te? mi wszystko chodzi?o ( ta wersja jest robiona na wersji Mario 9.3).

Zdj?cia jakie zrobi?em z mapy:
www.resizer.pl/pliki/1842.jpg
Pierwszy kurs do Szczecina
www.resizer.pl/pliki/1843.jpg
Jad?c przez Olsztyn wiedzia?em z wersji 9.1, ?e jest tam du?y salon i wiadomym sposobem zwi?kszy?em sobie stan gotówki aby kupi? w?asn? ci??arówk?
www.resizer.pl/pliki/1844.jpg
www.resizer.pl/pliki/1845.jpg
www.resizer.pl/pliki/1846.jpg
Wybra?em MBSmile
i podczepi?em naczep? aby zawie?? mi?so do Szczecina
www.resizer.pl/pliki/1847.jpg
Na trasie
www.resizer.pl/pliki/1848.jpg
www.resizer.pl/pliki/1849.jpg
Do celu dotar?em prawie 4 godziny przed czasem
www.resizer.pl/pliki/1850.jpg
www.resizer.pl/pliki/1851.jpg
Potem przenios?em si? do Olsztyna gdzie mia?em zakupiony MB
www.resizer.pl/pliki/1852.jpg
Kupi?em gara?
www.resizer.pl/pliki/1853.jpg
Sprawdzi?em gdzie mam kursy
www.resizer.pl/pliki/1854.jpg
i uda?em si? do DHL
www.resizer.pl/pliki/1855.jpg
Przeczyta?em pierwsze wiadomo?ci
www.resizer.pl/pliki/1856.jpg
www.resizer.pl/pliki/1857.jpg
Po wybraniu kursu do Palermo ruszy?em w tras?
www.resizer.pl/pliki/1858.jpg

Jak b?dzie dalej tego nie wiem. Z gry mnie nie wyrzuca?o, a uda?o mi si? wyruszy? w drug? tras? i dlatego mam nadziej?, ?e b?dzie podobnie jak w wersji w?oskiej 9.1, gdzie gra dzia?a?a mi w pl normalnie.



Do góry  
pat
#20 Drukuj posta   
Dodany dnia 30-01-2012 03:27



Postów: 6
Dołączył: 10.10.11

ii pobra?em wersje 1.32 wybior? sobie kraj ii ?aduje si? dojdzie do ko?ca muzyka przestanie gra? ii nic .. pisze ?adowanie ale pasek jest ju? za?adowany ca?y czekam 2/3 min ii nic ... pomo?e kto? ? z góry dzi???ki yeah




Do góry  
Przeskocz do forum:

Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2010 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.
Home | Forum | Redakcja | Kontakt

Copyright © 2010 by GermanTruckSimulator.pl
Projekt i wykonanie: WebStudio
Sklep klocki LEGO |  Forum Symulator Farmy LS2011 |  Katalog SEO |  Katalog WWW |  Katalog stron |  Skrypty PHP |  Gry Java | 
Wyspa Gier |  Tanie Kredyty |  Opisy GG |  Koncerty Imprezy Kluby
stat4u