Matador Nie tylko ty i ja, to było wspaniałe forum i wspaniali ludzie :) | Old Ted Łezka kręci się w oku i dziwne, że strona jeszcze istnieje. Pozdrowienia dla odwiedzających:) | PatrykGTS Ojojo od 2 lat mnie tu nie bylo, widze ze forum padlo smutne pamietam jak tu spedzalem cale dni :/ | Patrix5 Zgadzam się z Tobą kolego ! | kasroter Gdyby były tez modyfikacje do ETS2 to stronka na 100% by nie upadał.. | DAFPOL Szkoda że strona już "upada" :( | Matador Siedzi siedzi :) jak leci? :) | kasroter No już prawie nikt tu nie siedzi | cezary2811 Szkoda, że strona ,,wygasa' ;( |
W celu zalogowania się prosimy o podanie poprawnego loginu i hasła. Jeżeli nie masz jeszcze konta, możesz je założyć, by to zrobić kliknij tutaj. Jeżeli zapomniałeś hasła, odzyskaj je. Niektóre elementy strony zostaną udostępnione dopiero po zalogowaniu się.


Loguj / Rejestruj
Iveco Moja Czerń Pauza
25 Kwiecień 2017 - 00:02

HOTnews





Zobacz temat
 Drukuj temat
GTS Big Map 9.3 + ogromny modpack
Mephic
#1 Drukuj posta   
Dodany dnia 29-01-2012 14:27



Postów: 375
Pomógł: 6
Dołączył: 23.01.11

img52.imageshack.us/img52/7622/mapafv.th.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Tym razem coś dla koneserów modyfikacji kompletnych. Mapa GTS Big Map By Mario w wersji 9.3 + modpack.

Kod widoczny tylko dla użytkowników!

Paczka może wymagać ściągania w partiach (tj. wpisywania captcha podczas downloadu)

UWAGA - zaleca się grę na niemieckiej wersji gry (ale może ktoś spróbować na polskiej)

Wymagany patch: 1.32

Gra NIE DZIAŁA z żadnym innym patchem z tym modem.

Autorzy: Merlinita (kompilacja), Mephic (dodatkowe modyfikacje, ruch AI, usprawnienia), Mario (mapa), Mr_Zer, Lkwaner, Ventyres, sheryO, OLS, Kamaz, Igor, Lonestranger, Paffalek, CZak, Wombat, Roadhunter i wielu innych.

UWAGA - mod nie jest pobrany z żadnego polskiego forum - UWAGA

UWAGA - mod publikowany wyłącznie dla germantrucksimulator.pl. - UWAGA

Lista zmian:

- Mario Big Europa Map 1.32_9.3 + przeróbki i usprawnienia
- 180 nowych, przerobionych ciągników!!!
- 61 nowych interiorów!!!
- 120 samodzielnych naczep i ponad 140 ładunków
- Przerobiono oznakowanie na drogach (w wielu krajach znaki różnią się od siebie)
- Prawdziwe nazwy firm i prawdziwe naczepy
-Nowy ruch AI (wiele samochodów, standardowe trucki - istnieje w sieci wersja z dodatkowymi truckami, jednak powoduje ona crash i ogromne problemy z wydajnością, dlatego podmieniłem paczkę na moją)
- Każda ze 180 ciężarówek posiada swoje własne właściwości jezdne itp. -> każdą jeździ się inaczej!!!
- Przerobiona ekonomia, niższe mandaty.
- Nowe skrzynie biegów
- Mod na ciężkość naczep (ładunki oznaczone X - nie zbliżaj się jeśli nie masz przynajmniej 450 KM) (ładunki oznaczone XX - minimum 500 KM)
- Trucki mają realistyczną moc i moment obrotowy.
- Nowy interfejs
-Realistyczne zdjęcia trucków w mailowych ofertach
- nowe budynki
-nowe warsztaty i salony
-chmury HD
-studzienki
-nowe granice państw
-nowe, realistyczne światła
...
i...
wiele innych :)


Nie stosować żadnych innych modów!!!

Paczka jest kompletna i maksymalnie urealistycznia grę.
Wymagania:
Minimum 9,5 GB miejsca na dysku. Minimum 4 GB RAM. Procesor - minimum 2,5 GHz (2 rdzeniowy)

Gra ładuje się długo (około 5 minut przy słabszych komputerach). Warto zaczekać!!!

Paczka waży prawie półtora gigabajta - po rozpakowaniu ponad dziewięć!!!






Edytowane przez Matador dnia 29-01-2012 14:31
Do góry  
Pan Reklama
Dodany dnia 25-04-2017 00:02

Postów: +9999
Data rejestracji: 23.01.2010

IP: localhost  
Bartosz
#2 Drukuj posta   
Dodany dnia 29-01-2012 14:34



Postów: 319
Pomógł: 13
Wiek: 18
Skąd: Słupie 23-310 Modliborzyce
Dołączył: 07.03.10

Hmm jak by ktoś miał więcej fotek albo jakiś filmik to bym się skusił bo nie zabardzo wiem czy jest dobra ta mapka
Mephic a jakie są między innymi te 180 ciężarówek? xD

A i jak z ddrogami w Polsce - autostrady czy jednopasmówki?






Edytowane przez Bartosz dnia 29-01-2012 14:36
Do góry  
sewi123
#3 Drukuj posta   
Dodany dnia 29-01-2012 14:49



Postów: 685
Pomógł: 16
Dołączył: 11.02.11

Łaa...Zapowiada się świetnie,ale mój komp tego nie udzwignie ;/ Musze zainstalować GTS na laptopie Grin







www3.picturepush.com/photo/a/12801176/oimg/Actros-MP2/modyfikowanyziomek.jpg
Do góry  
DAFISTA
#4 Drukuj posta   
Dodany dnia 29-01-2012 14:55



Postów: 2
Dołączył: 24.09.11

taaa
a ja bym pobrał ale rapidshare płatny
nie ma ktos innego linka??




Do góry  
tomusiek98
#5 Drukuj posta   
Dodany dnia 29-01-2012 15:07



Postów: 296
Pomógł: 17
Wiek: 19
Skąd: Suwałki
Dołączył: 21.02.10

@DAFISTA rapid nie jest płatny. Wciskasz "save file on your computer" (czy coś takiego). To jest na samym środku na zielonym tle.



Do góry  
LUKASOPO
#6 Drukuj posta   
Dodany dnia 29-01-2012 15:12



Postów: 72
Pomógł: 1
Wiek: 35
Skąd: EOP
Dołączył: 15.05.10

Kolego dlaczego piszesz ze jest potrzebny patch 1.32 jak jest do niemieckiej wersij 1.31 nie rozumiem.



Do góry  
Mephic
#7 Drukuj posta   
Dodany dnia 29-01-2012 16:09



Postów: 375
Pomógł: 6
Dołączył: 23.01.11

Kod widoczny tylko dla użytkowników!

Do niemieckiej również jest 1.32.

Rapidshare nie jest płatny.

Screenów nie mam teraz czasu wrzucać ale zaufajcie na słowo :)

Jeśli chodzi o drogi w Polsce - tu niestety najmniej realistycznie. Ale traci to znaczenie przy innych drogach :)



Do góry  
man 1980
#8 Drukuj posta   
Dodany dnia 29-01-2012 16:38



Postów: 73
Wiek: 36
Skąd: Rybnik-Boguszowice. Oś
Dołączył: 27.01.10

Ja tą mapke prztestuje u siebie na ppolskiej wersji 1.32 a jak da rade to wrzuce fotki



Do góry  
wyborowa
#9 Drukuj posta   
Dodany dnia 29-01-2012 17:41



Postów: 170
Pomógł: 3
Wiek: 26
Skąd: Warszawa/Łuków
Dołączył: 18.10.10

Ta edycja mapy u mnie już niestety nie działa, za mało RAM-u w laptopie [2GB]. Próbowałem jeszcze coś usunąć ale nic z tego, muszę obejść się smakiem Sad






Edytowane przez wyborowa dnia 29-01-2012 17:42
Do góry  
Damistrz
#10 Drukuj posta   
Dodany dnia 29-01-2012 17:43



Postów: 187
Pomógł: 2
Wiek: 19
Skąd: Murowana Goślina
Dołączył: 14.11.10

A czy w Anglii jest ruch lewostronny? A tak to mapa wygląda super XD






"Być Truckerem - to coś więcej niż tylko prowadzić ciężarówkę..."

"Być kierowcą - Pasja, styl życia i marzenia..."

"Wiele serc, jedno życie - ciężarówki ponad życie!"

- Gdzie byłeś tak długo?
- W komisariacie. Zatrzymali mnie, za wolno jechałem.
- Od kiedy to zatrzymują za wolną jazdę?
- Radiowóz mnie dogonił...

..::>>>Jest jedna rzecz dla której warto żyć CIĘŻARÓWKI i nie zmienia się nicSmile...:::<<<<

------------------------------------------------------
Moje Filmiki: http://germantrucksimulator.pl/forum/viewthread.php?thread_id=3009
Do góry  
DAFISTA
#11 Drukuj posta   
Dodany dnia 29-01-2012 18:08



Postów: 2
Dołączył: 24.09.11

tomusiek98 dzieki kolego Grin



Do góry  
Dawid_Scania
#12 Drukuj posta   
Dodany dnia 29-01-2012 18:29



Postów: 33
Pomógł: 1
Wiek: 24
Skąd: Barcelona
Dołączył: 01.01.12

Działa na pl czy nie?



Do góry  
Old Ted
#13 Drukuj posta   
Dodany dnia 29-01-2012 18:50



Postów: 1216
Pomógł: 34
Skąd: Europejczyk
Dołączył: 09.04.11

Mi się uruchomiła przed chwilą w pl ale zobaczymy jak będzie dalej, bo jeszcze nie wyjechałem na pierwszy kurs.



Do góry  
man 1980
#14 Drukuj posta   
Dodany dnia 29-01-2012 18:58



Postów: 73
Wiek: 36
Skąd: Rybnik-Boguszowice. Oś
Dołączył: 27.01.10

ja tez obejde się smakiem i nie zagram Sad



Do góry  
RedDevill
#15 Drukuj posta   
Dodany dnia 29-01-2012 19:15



Postów: 17
Dołączył: 18.02.11

Mod był już na innym forum i działa w pełni poprawnie tylko na niemieckiej wersji gry (w polskiej zadziała tylko do odwiezienia pierwszego ładunku). Do tego strasznie muli kompa.
No ale jak ktoś ma mocny sprzęt i niemiecką wersję to szczerze polecam! Wink



Do góry  
pat
#16 Drukuj posta   
Dodany dnia 29-01-2012 20:00



Postów: 6
Dołączył: 09.10.11

a ja włączam grę biorę nowa kariera wybieram sobie np Polskę załaduje się do końca ii dupa ii nic dalej się nie dzieje pomoże ktoś ? ;> z góry dzięki ! Grin



Do góry  
Damistrz
#17 Drukuj posta   
Dodany dnia 29-01-2012 20:03



Postów: 187
Pomógł: 2
Wiek: 19
Skąd: Murowana Goślina
Dołączył: 14.11.10

A jaką masz wersję gry i czy masz jeszcze inne mody?






"Być Truckerem - to coś więcej niż tylko prowadzić ciężarówkę..."

"Być kierowcą - Pasja, styl życia i marzenia..."

"Wiele serc, jedno życie - ciężarówki ponad życie!"

- Gdzie byłeś tak długo?
- W komisariacie. Zatrzymali mnie, za wolno jechałem.
- Od kiedy to zatrzymują za wolną jazdę?
- Radiowóz mnie dogonił...

..::>>>Jest jedna rzecz dla której warto żyć CIĘŻARÓWKI i nie zmienia się nicSmile...:::<<<<

------------------------------------------------------
Moje Filmiki: http://germantrucksimulator.pl/forum/viewthread.php?thread_id=3009
Do góry  
pat
#18 Drukuj posta   
Dodany dnia 29-01-2012 20:35



Postów: 6
Dołączył: 09.10.11

no właśnie mam 1.31 ii to chyba dlatego a raczej na pewno ;/ a wersji 1.32 nie mogę znaleźć ; /////



Do góry  
Old Ted
#19 Drukuj posta   
Dodany dnia 29-01-2012 20:42



Postów: 1216
Pomógł: 34
Skąd: Europejczyk
Dołączył: 09.04.11

Mi jak na razie w pl działa. Mam 3 GB RAM i procesor 3 GHz (2 rdzeniowy). Faktem jest, że zapis wczytuje mi się około 4 min. oraz od czasu do czasu gra mi przycina na parę sekund (to pewnie przez te tylko 3 GB RAM) ale działa. Wcześniej grałem na mapie Mario 9.1 włoska wersja by Cobra11 i też mi wszystko chodziło ( ta wersja jest robiona na wersji Mario 9.3).

Zdjęcia jakie zrobiłem z mapy:
www.resizer.pl/pliki/1842.jpg
Pierwszy kurs do Szczecina
www.resizer.pl/pliki/1843.jpg
Jadąc przez Olsztyn wiedziałem z wersji 9.1, że jest tam duży salon i wiadomym sposobem zwiększyłem sobie stan gotówki aby kupić własną ciężarówkę
www.resizer.pl/pliki/1844.jpg
www.resizer.pl/pliki/1845.jpg
www.resizer.pl/pliki/1846.jpg
Wybrałem MBSmile
i podczepiłem naczepę aby zawieść mięso do Szczecina
www.resizer.pl/pliki/1847.jpg
Na trasie
www.resizer.pl/pliki/1848.jpg
www.resizer.pl/pliki/1849.jpg
Do celu dotarłem prawie 4 godziny przed czasem
www.resizer.pl/pliki/1850.jpg
www.resizer.pl/pliki/1851.jpg
Potem przeniosłem się do Olsztyna gdzie miałem zakupiony MB
www.resizer.pl/pliki/1852.jpg
Kupiłem garaż
www.resizer.pl/pliki/1853.jpg
Sprawdziłem gdzie mam kursy
www.resizer.pl/pliki/1854.jpg
i udałem się do DHL
www.resizer.pl/pliki/1855.jpg
Przeczytałem pierwsze wiadomości
www.resizer.pl/pliki/1856.jpg
www.resizer.pl/pliki/1857.jpg
Po wybraniu kursu do Palermo ruszyłem w trasę
www.resizer.pl/pliki/1858.jpg

Jak będzie dalej tego nie wiem. Z gry mnie nie wyrzucało, a udało mi się wyruszyć w drugą trasę i dlatego mam nadzieję, że będzie podobnie jak w wersji włoskiej 9.1, gdzie gra działała mi w pl normalnie.



Do góry  
pat
#20 Drukuj posta   
Dodany dnia 29-01-2012 21:27



Postów: 6
Dołączył: 09.10.11

ii pobrałem wersje 1.32 wybiorę sobie kraj ii ładuje się dojdzie do końca muzyka przestanie grać ii nic .. pisze ładowanie ale pasek jest już załadowany cały czekam 2/3 min ii nic ... pomoże ktoś ? z góry dzięęęki yeah




Do góry  
Przeskocz do forum:

Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2010 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.
Home | Forum | Redakcja | Kontakt

Copyright © 2010 by GermanTruckSimulator.pl
Projekt i wykonanie: WebStudio
Sklep klocki LEGO |  Forum Symulator Farmy LS2011 |  Katalog SEO |  Katalog WWW |  Katalog stron |  Skrypty PHP |  Gry Java | 
Wyspa Gier |  Tanie Kredyty |  Opisy GG |  Koncerty Imprezy Kluby
stat4u