hjuu1 Bo powiem wam wtedy bylem malo aktywny na tym forum wiec moze dlatego Old Ted | Old Ted hjuu1 - pozdro choc Ciebie nie kojarze. | Old Ted Matador cze?? - tak to by?y czasy:) Przej?cie na dx12 wyjdzie nam na dobre - tak s?dz?. | hjuu1 PRzejscie na dx12 moze = sie z przepisaniem silnika graf. co moze dac lepsza garfike + RTX moze | Matador Pozdrawiam hjuu1 :) masz racje, pomine znaki specjalne. Ciekaw jestem zmian w ETS2. Czy uwazacie, ze przejscie z directx11 na 12 bedzie powazna aktualizacja? | hjuu1 Hejka Matador i Old Ted mam nadzieje iz dzien wam dobrze mija :) (Dalej bez polskich znakow) | Matador Cze?? Old Ted :) forum LKW jest wy??czone, wszyscy s? na Facebooku, to tak?e nale?y ju? do przesz?o?ci. Ale to by?y dobre czasy :) | Old Ted Cze?? Matador:) Sentyment pozosta?:) Co sta?o si? z czesk? stron? gdzie by?e? i Ty i min, ja? | Matador Siema Old Ted :) | Old Ted Hejka do tych co tu zagl?daj?:D Dziwne, ?e jeszcze strona dzia?a. Pozdrowienia Matador:) |
W celu zalogowania się prosimy o podanie poprawnego loginu i hasła. Jeżeli nie masz jeszcze konta, możesz je założyć, by to zrobić kliknij tutaj. Jeżeli zapomniałeś hasła, odzyskaj je. Niektóre elementy strony zostaną udostępnione dopiero po zalogowaniu się.


Loguj / Rejestruj
Iveco Moja Czer? Pauza
18 Maja 2024 - 23:03

HOTnews





Zobacz temat
 Drukuj temat
Mapa Francji na GTS 1.32 by BEQUILLEMAN
Old Ted
#1 Drukuj posta   
Dodany dnia 21-09-2012 20:23



Postów: 1216
Pomógł: 34
Skąd: Europejczyk
Dołączył: 10.04.11

Mapa Francji dla wersji 1.32. Zaczynamy od pocz?tku truckiem klasy A i z kapita?em 20.000.000. Start w jednym z 4 miast: Pary?, Troyes, Strasburg, Bordeaux. W mapie s? ju? dodane firmy czy stacje benzynowe. Sam doda?em mody na trucki i naczepy i par? innych modów i jak na razie nie mam problemów z map?. AI na jednopasmówkach maja zwi?kszona pr?dko??. Map? testuj? do?? krótko wi?c nie mog? na razie o niej nic wi?cej powiedzie?.



Autor: BEQUILLEMAN
Scs Sftware bazowe
Startup, skined i modele budynków przez: Pierral 25.
Dodatkowe Modele autorstwa: ZUBHOER

W przypadku kopiowania linku na inne fora nale?y bezwzgl?dnie poda? autorów (autor pracowa? nad map? ponad 6 miesi?cy).

Zakaz kopiowania zdj?? i opisu na inne fora.


www.resizer.pl/pliki/5146.jpg
www.resizer.pl/pliki/5147.jpg
www.resizer.pl/pliki/5148.jpg
www.resizer.pl/pliki/5149.jpg
www.resizer.pl/pliki/5150.jpg
www.resizer.pl/pliki/5151.jpg
www.resizer.pl/pliki/5152.jpg
www.resizer.pl/pliki/5153.jpg
www.resizer.pl/pliki/5154.jpg
www.resizer.pl/pliki/5155.jpg
www.resizer.pl/pliki/5156.jpg
www.resizer.pl/pliki/5157.jpg
www.resizer.pl/pliki/5158.jpg
www.resizer.pl/pliki/5159.jpg
www.resizer.pl/pliki/5160.jpg

Kod widoczny tylko dla użytkowników!

Drugi alternatywny link do mapy:

Kod widoczny tylko dla użytkowników!






Edytowane przez Old Ted dnia 24-09-2012 23:07
Do góry  
Pan Reklama
Dodany dnia 18-05-2024 23:03

Postów: +9999
Data rejestracji: 23.01.2010

IP: localhost  
junior97
#2 Drukuj posta   
Dodany dnia 21-09-2012 20:50



Postów: 26
Wiek: 31
Skąd: Piotrków Trybunalski
Dołączył: 02.04.10

Czy ta Scania, to jest na stronie do pobrania??Smile



Do góry  
skyline89
#3 Drukuj posta   
Dodany dnia 21-09-2012 21:10



Postów: 408
Pomógł: 15
Wiek: 35
Skąd: ja mam wiedziec
Dołączył: 21.05.10

junior97:to chyba ta scania
http://germantruc...ad_id=3811






Mnie tu nie ma tajniak
Do góry  
barzyga
#4 Drukuj posta   
Dodany dnia 22-09-2012 17:38



Postów: 13
Dołączył: 12.05.10

Witam! Fajna mapa, mankamentem jest , ?e nie wida? dolnej cz??ci mapy. Trzeba jecha? w ciemno to jest du?y minus.
Pozdrawiam
Zyga



Do góry  
tompiorko
#5 Drukuj posta   
Dodany dnia 22-09-2012 21:30



Postów: 10
Dołączył: 12.02.12

Ale co, mapa nie chce Ci si? przesun?? czy jak?
Ja spokojnie mog? podejrze? ca?? map? bez problemów.



Do góry  
barzyga
#6 Drukuj posta   
Dodany dnia 22-09-2012 22:23



Postów: 13
Dołączył: 12.05.10

Witam! Wygl?da jak by by?a mapa za du?a na podgl?dzie. Zwi?kszy? j? mo?na i do tego momentu zmniejszy? ale do?u nie wida? i boki te? troch? poobcinane.
Pozdrawiam




Do góry  
LUKASOPO
#7 Drukuj posta   
Dodany dnia 23-09-2012 01:52



Postów: 72
Pomógł: 1
Wiek: 42
Skąd: EOP
Dołączył: 16.05.10

Bardzo fajna mapka jezdze na niej i jest spoko nia tnie sie mam swoje mody polecam ja dziala na 1.31.



Do góry  
man 1980
#8 Drukuj posta   
Dodany dnia 23-09-2012 02:17



Postów: 73
Wiek: 43
Skąd: Rybnik-Boguszowice. O?
Dołączył: 27.01.10

Mapa ok tylko czy mo?na za?o?y? kaganiec ? bo ?migam powy?ej 120km/h



Do góry  
Mitex
#9 Drukuj posta   
Dodany dnia 24-09-2012 19:36



Postów: 2
Dołączył: 05.05.11

Jak to pobra?, bo wyskakuje mi musisz odwiedzi? t? strone.



Do góry  
Old Ted
#10 Drukuj posta   
Dodany dnia 24-09-2012 23:08



Postów: 1216
Pomógł: 34
Skąd: Europejczyk
Dołączył: 10.04.11

Rzeczywi?cie co? jest z pierwszym linkiem, ?e nie idzie pobra?, dlatego map? wrzuci?em na inny serwer - link w pierwszym po?cie.



Do góry  
Mitex
#11 Drukuj posta   
Dodany dnia 25-09-2012 00:59



Postów: 2
Dołączył: 05.05.11

Dzi?ki wielkie za link Wink



Do góry  
Daniello
#12 Drukuj posta   
Dodany dnia 25-09-2012 05:55



Postów: 4
Dołączył: 19.08.10

Witam,
Czy da si? co? zrobi? ?eby zaczyna? bez tych 20mln i ci??arówki A klasy? Tak jakby od pocz?tku, od zera do bohatera. Z góry dzi?ki za pomoc Smile



Do góry  
Bartek225
#13 Drukuj posta   
Dodany dnia 25-09-2012 19:33



Postów: 169
Pomógł: 1
Wiek: 27
Skąd: D?biny/Lubartów
Dołączył: 16.03.12

Tu masz poradnik, jak to zrobi?.
?ap link: Kod widoczny tylko dla użytkowników!






Ponad 90% u?ytkowników przychodzi tylko po mody, je?li nale?ysz do pozosta?ych to wklej to do podpisu
Do góry  
omar79
#14 Drukuj posta   
Dodany dnia 25-09-2012 23:56



Postów: 3
Dołączył: 27.02.12

na tej mapie da si? gra? tylko do pewnego poziomu potem jak si? staje gdziekolwiek na przymusow? pauz? to si? zawiesza niestety...Sad

powywala?em nawet wszystkie mody i lipa...



Do góry  
Bartek225
#15 Drukuj posta   
Dodany dnia 26-09-2012 19:23



Postów: 169
Pomógł: 1
Wiek: 27
Skąd: D?biny/Lubartów
Dołączył: 16.03.12

A którego poziomu dok?adnie, je?li mo?na spyta??






Ponad 90% u?ytkowników przychodzi tylko po mody, je?li nale?ysz do pozosta?ych to wklej to do podpisu
Do góry  
Daniello
#16 Drukuj posta   
Dodany dnia 26-09-2012 23:38



Postów: 4
Dołączył: 19.08.10

A mi si? kurcze gra zawiesza jak zmieniam pracodawc?. Podczas podró?y do terminalu DHL w Pary?u. Log gry pokazuje co? takiego:
18:10:52 : No cargo for employee; generation forced!
18:10:52 : No cargo for employee; generation forced!
18:10:52 : No cargo for employee; generation forced!
Próbowa?em dopisywa? jakie? towary w pliku employee_data.sii w folderze def ale nic to nie pomog?o. Jak kto? ma jakie? rozwi?zania to z góry dzi?kuje za pomoc. Smile



Do góry  
Flavio Vargas
#17 Drukuj posta   
Dodany dnia 27-09-2012 00:50



Postów: 4
Dołączył: 03.03.12

Po otwarciu mapy nie widzi jej koniec w dó?, trzeba go rozwi?za??



Do góry  
sewi123
#18 Drukuj posta   
Dodany dnia 27-09-2012 00:57



Postów: 685
Pomógł: 16
Dołączył: 12.02.11

Do not translate by google translater, because he badly.Write in English please.
Sorry for my English Smile






Edytowane przez sewi123 dnia 27-09-2012 00:58



www3.picturepush.com/photo/a/12801176/oimg/Actros-MP2/modyfikowanyziomek.jpg
Do góry  
Old Ted
#19 Drukuj posta   
Dodany dnia 27-09-2012 01:08



Postów: 1216
Pomógł: 34
Skąd: Europejczyk
Dołączył: 10.04.11

Flavio Vargas - wiem, ?e jeste? obcokrajowcem wi?c nie wiem czy przeczytasz to co napisa?em w CB radio wi?c mo?e to przeczytasz to co napisa?em pod Twoim postem.

Wys?a?em Ci prywatn? wiadomo??. Jak nie wiesz jak j? odczyta? to naci?nij w prawym górnym rogu znaczek + "Pfftoka? profil". Jak otworzy si? okno to b?dziesz mia? prywatne wiadomo?ci. Moj? wiadomo?? dok?adnie przeczytaj i si? zastosuj albo zostaniesz zbanowany!

Przepraszam wszystkich za tego posta ale próbowa?em kontaktu w inny sposób ale nie by?o reakcji.



Do góry  
Flavio Vargas
#20 Drukuj posta   
Dodany dnia 27-09-2012 02:27



Postów: 4
Dołączył: 03.03.12

Sorry for what happened will not happen but, Ja removed the images now I'll put the pictures of my own game.Thanks



Do góry  
Przeskocz do forum:

Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2010 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.
Home | Forum | Redakcja | Kontakt

Copyright © 2010 by GermanTruckSimulator.pl
Projekt i wykonanie: WebStudio
Sklep klocki LEGO |  Forum Symulator Farmy LS2011 |  Katalog SEO |  Katalog WWW |  Katalog stron |  Skrypty PHP |  Gry Java | 
Wyspa Gier |  Tanie Kredyty |  Opisy GG |  Koncerty Imprezy Kluby
stat4u