hjuu1 Bo powiem wam wtedy bylem malo aktywny na tym forum wiec moze dlatego Old Ted | Old Ted hjuu1 - pozdro choc Ciebie nie kojarze. | Old Ted Matador cze?? - tak to by?y czasy:) Przej?cie na dx12 wyjdzie nam na dobre - tak s?dz?. | hjuu1 PRzejscie na dx12 moze = sie z przepisaniem silnika graf. co moze dac lepsza garfike + RTX moze | Matador Pozdrawiam hjuu1 :) masz racje, pomine znaki specjalne. Ciekaw jestem zmian w ETS2. Czy uwazacie, ze przejscie z directx11 na 12 bedzie powazna aktualizacja? | hjuu1 Hejka Matador i Old Ted mam nadzieje iz dzien wam dobrze mija :) (Dalej bez polskich znakow) | Matador Cze?? Old Ted :) forum LKW jest wy??czone, wszyscy s? na Facebooku, to tak?e nale?y ju? do przesz?o?ci. Ale to by?y dobre czasy :) | Old Ted Cze?? Matador:) Sentyment pozosta?:) Co sta?o si? z czesk? stron? gdzie by?e? i Ty i min, ja? | Matador Siema Old Ted :) | Old Ted Hejka do tych co tu zagl?daj?:D Dziwne, ?e jeszcze strona dzia?a. Pozdrowienia Matador:) |
W celu zalogowania się prosimy o podanie poprawnego loginu i hasła. Jeżeli nie masz jeszcze konta, możesz je założyć, by to zrobić kliknij tutaj. Jeżeli zapomniałeś hasła, odzyskaj je. Niektóre elementy strony zostaną udostępnione dopiero po zalogowaniu się.


Loguj / Rejestruj
Iveco Moja Czer? Pauza
25 Lipca 2024 - 03:38

HOTnews





Zobacz temat
 Drukuj temat
Interior do osobówki
piotr-1070
#1 Drukuj posta   
Dodany dnia 01-05-2012 04:02



Postów: 175
Pomógł: 2
Wiek: 28
Skąd: bruxela
Dołączył: 06.01.12

Autorzy: Mateush vel. ScaniaTruckeR
Mod dziala na wersji 1.32 , nie sprawdzalem na innych wersjach
Podmienia standardowy interior renault

Zdjecia

s55.radikal.ru/i147/1106/2e/f49ad7606073.jpg
s42.radikal.ru/i098/1106/08/d1e3b5befc19.jpg

Dostalem zgode autra na udostepnienie go tutaj :D

Downlad:
Kod widoczny tylko dla użytkowników!

ZAKAZ WYNOSZENIA NA INNE FORA BEZ ZGODY AUTORA
GG autora: 28346564


PW od Moderatora:
Edytacja nazwy tematu. - Matador dnia 01.05.12 - 16:10



Edytowane przez Matador dnia 01-05-2012 16:07
Do góry  
Pan Reklama
Dodany dnia 25-07-2024 03:38

Postów: +9999
Data rejestracji: 23.01.2010

IP: localhost  
KARAS
#2 Drukuj posta   
Dodany dnia 01-05-2012 04:48



Postów: 688
Pomógł: 16
Wiek: 22
Skąd: Cz?stochowa
Dołączył: 26.01.10

Leci ost za niekodowanie linków.



Do góry  
junior97
#3 Drukuj posta   
Dodany dnia 01-05-2012 18:22



Postów: 26
Wiek: 31
Skąd: Piotrków Trybunalski
Dołączył: 02.04.10

Jak zrobi? ?eby lusterka dzia?a?y, tak jak na zdj?ciach??Wink



Do góry  
sewi123
#4 Drukuj posta   
Dodany dnia 02-05-2012 00:33



Postów: 685
Pomógł: 16
Dołączył: 12.02.11

Junior,jak? masz wersje gry ?
Co do interka nie jest ?wietny.Chodzi mi o kierownice i liczniki,reszta jest dosy? dobrze wymodelowana.






Edytowane przez sewi123 dnia 02-05-2012 00:34



www3.picturepush.com/photo/a/12801176/oimg/Actros-MP2/modyfikowanyziomek.jpg
Do góry  
DAFPOL
#5 Drukuj posta   
Dodany dnia 02-05-2012 00:40



Postów: 233
Pomógł: 5
Skąd: Zach-pom
Dołączył: 09.01.11

Od Mustanga?

Oj liczniki da sie zmieni?... Pfft



Do góry  
piotr-1070
#6 Drukuj posta   
Dodany dnia 02-05-2012 01:18



Postów: 175
Pomógł: 2
Wiek: 28
Skąd: bruxela
Dołączył: 06.01.12

To od lancii priory ... Grin




Do góry  
junior97
#7 Drukuj posta   
Dodany dnia 02-05-2012 01:56



Postów: 26
Wiek: 31
Skąd: Piotrków Trybunalski
Dołączył: 02.04.10

Sewi ja mam wersje 1.02, ale sci?gno?em sobie patcha 1.32 z Austri?Wink



Do góry  
wiosnek2
#8 Drukuj posta   
Dodany dnia 15-05-2012 17:10



Postów: 2
Dołączył: 09.01.11

inter dzia?a poprawnie na ver 1.0. Scaniatrucker nie jest jego autorem.



Do góry  
piotr-1070
#9 Drukuj posta   
Dodany dnia 15-05-2012 22:58



Postów: 175
Pomógł: 2
Wiek: 28
Skąd: bruxela
Dołączył: 06.01.12

Jak to nie ??!! Chodz na pw Grin



Do góry  
wiosnek2
#10 Drukuj posta   
Dodany dnia 16-05-2012 16:46



Postów: 2
Dołączył: 09.01.11

Autor - Spirit78 (model)
Koperty - Nik_1MTK (GTS), KOST9N kabina






Edytowane przez Matador dnia 17-05-2012 00:05
Do góry  
junior97
#11 Drukuj posta   
Dodany dnia 17-05-2012 21:43



Postów: 26
Wiek: 31
Skąd: Piotrków Trybunalski
Dołączył: 02.04.10

A da si? jako? zrobi? ?eby dzia?a?y te lusterka??;]



Do góry  
piotr-1070
#12 Drukuj posta   
Dodany dnia 17-05-2012 22:05



Postów: 175
Pomógł: 2
Wiek: 28
Skąd: bruxela
Dołączył: 06.01.12

Niestety nie .... Przynajmniej ja nie wiem jak Wink



Do góry  
junior97
#13 Drukuj posta   
Dodany dnia 17-05-2012 23:54



Postów: 26
Wiek: 31
Skąd: Piotrków Trybunalski
Dołączył: 02.04.10

p?aczSadSadSad szkoddaaaa,ale dzi?ki za pomoc.Wink Jakby ko? wiedzia? jak to prosze napiszcie;D



Do góry  
Przeskocz do forum:

Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2010 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.
Home | Forum | Redakcja | Kontakt

Copyright © 2010 by GermanTruckSimulator.pl
Projekt i wykonanie: WebStudio
Sklep klocki LEGO |  Forum Symulator Farmy LS2011 |  Katalog SEO |  Katalog WWW |  Katalog stron |  Skrypty PHP |  Gry Java | 
Wyspa Gier |  Tanie Kredyty |  Opisy GG |  Koncerty Imprezy Kluby
stat4u